XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
rusher #634 Sziasztok!
Már régóta érett bennem a gondolat, hogy beszerezzek egy Xbox 360-t. Végre eljött az idő, a közeljövőben összejön rá a pénz. De előtte lenne pár kérdésem, amit itt azért jobban el tudnak magyarázni, mint amit a neten olvasok.
Szóval a merevlemez csak arra jó, hogy fel lehet rá tenni filmeket meg egyebeket, hogy azon nézzük, vagy magát a játékokat és a mentéseket is felmásolja oda? Illetve elég neki bármilyen TV, vagy mindenképpen HDTV szükséges?
Nem tudom pontosan mi ez a Elite, Premium, Arcade dolog, de jelenleg ezt néztem ki, szerintetek jó? Úgy értem olvastam ilyeneket hogy valamelyik alaplap nem jó, mert rossz a hűtése és hamar túlmelegszik és tönkremegy. Azt meg nem szeretném ha már kiadok érte ennyi pénzt.
Illetve netes összeköttetés szükséges? Nem nagyon izgat a multiplayer, meg az achivementes és ezek a pontszerző, és abból vásárlós dolog, meg pár gépnél a kiírás, mint Live előfizetés (na mondjuk ez micsoda?). Én bőven ellenék a single-vel. Szóval elég annyi, hogy összekötöm a TV-vel, és be a 220-ba, aztán mehet a móka, vagy feltétlenül kell az internet hozzáférés.
Végül pedig ha van valami jó tanács, akkor szívesen fogadom.
Előre is kösz a válaszokat!