XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • Firetrap
    Visszaolvastam a régebbi hsz-eidet is, így már tájékozottabb vagyok. Hát, hogy őszinte legyek kicsit elment tőle a kedvem, nem gondoltam volna, hogy ilyen szarul sikerült és ilyen körülményes, hogy nem menjen tönkre. Még 2 éve vettem ps2 slimet csippelve, volt olyan, hogy napi 10 órát nyomtam (persze megszakításokkal) de semmi baja, olvasófej sem szar még be. Emiatt naívan abban a tudatban éltem, hogy veszek egy Xbox 360-at, aztán azzal is elleszek mint a befőttel XD De ezekszerint tévedtem. PS3 és Xbox 360 között vaciláltam, de végül Xbox nyert, valahogy szimpi(bb) volt. Most azon gondolkodom, hogy veszek 1 (használt, vagy ne?! mert úgy olcsóbb)arcade packot és feltuningoltatom. Köszi a linket megnézem, érdekel, mert fogalmam sincs mi az a led meg a többi XD Van egy ismerősöm, ő zengett ódákat az Xbox 360-ról. Így kedved kaptam, hátha... Amúgy az olvasófej beszarhat, ha másolt játékokkal tolom? Mert még régen Ps2-nél figyelmeztettek, hogy általában elkopik, először zörök, majd felmondja a szolgálatot, bár a 2 év során nem tapasztaltam még, közbe rengeteget játszottam vele.