XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
-
Nem jobb. Mindegy, hogy melyiket veszed, egyforma szarok. Manapság már mind újfajta. Ezekben már 65 nm-es CPU van, de a GPU maradt a régi, asszem 80 nm-es, valamint kicsivel jobb a hűtőborda a GPU-n, de nem sokat ér. Fél óráig kb 1 C-vel hűt jobban, utána már semmivel nem jobb, mint a régi. Tudtommal az újabb gépek már nem szoktak beszarni 3 ledes hibával, de ennek egyik oka az, hogy ha jól tudom, akkor ezek már nem is adnak ilyen hibajelzést. A manapság kapható gépekben a GPU már le van ragasztva, így a console cornerben nem tudják javítani, csak az MS. Azért ezt a boltot írtam, mert egyedül itt érdemes moddoltatni vagy javíttatni a gépedet, ha nem az MSnél. Nem vicc vagy reklám, ez a legjobb hely, itt garantáltan profin megcsinálják.
Tudni kell az új gépekről, hogy ezek előbb-utóbb 99%, hogy beszarnak a HANA chip miatt, ami a képet állítja elő. Ennek nincs semmi hűtése, pedig rendesen melegszik és előbb-utóbb megsüti magát. Ha módosítatlan a géped, akkor 1 év MS gari van rá, plusz még 2 év a 3 led javítására, amit nem hinném, hogy látni fogsz, ellenben a HANA chip be fog szarni, szinte biztos, az meg nem garanciális 3 évig, tehát kb az 1 év gari után ha beszarik ez, akkor úgy jártál, mert ezt nem lehet sehogy javítani.
Remélem sikerült elrettenteni téged. Lehet, hogy ezt sokan nem így gondolják, de én ezt így tudom és ezért ezt mondom.
Ha módosítani szeretnéd a géped, akkor tudom javasolni, hogy irány a console corner és rakass bele hűtésmodot+overcool-t vagy a hűtésmod helyett vízhűtést. Az drága (25e Ft), de megéri, tapasztalat. Mind2 hűtésmod mellé alapból kap a HANA chip hűtőbordát, amivel nem valószínű, hogy tönkremegy. Javaslom, olvasd el a #277-es hozzászólásom, abban kb ugyanezt leírtam már, csak részletezve.