XBOX 360 Hardverrel kapcsolatos témakörök
  • KILLER2
    Amúgy valóban elcsesztem, viszont a játékokat meg nem bírtam volna bolti áron megvenni, így tértem a rossz útra. Hát elcsesztem, ez van. MS is lapcserável oldaná már meg, mivel egyrészt hibás a DVD vezérlője (amit nem tudom, hogy az MS gyúgyítana-e), ezért 10 perc után hozzámbágott egy hibás lemez üzenetet és egyszer egy 1 ledes hibát, valamint volt már RAM hibája is. Most majd veszek egy arcade alaplapot és akkor azzal már sokáig szándékozom működtetni. Már van jobb olvasófej benne, vízhűtés, szóval a hűtéssel nem lehet gond. A 3 ledet meg sokszor nekem is sikerült előidéznem 1-1 erősebb táp vagy AV kihúzással. Bár ez nevetséges, mert ez az első konzol, aminél ez problémát okozhat. Ez a gép nem csak megfőzi magát, hanem magában is egy meglehetősen gyenge és sérülékeny szerkezet. Szerintem nevetséges, hogy ekkora nagy tápkábele van és ha erősebben húzom ki, lazán leszakad róla a GPU. De minegy, nem szívesen beszélek a múltról. Tudom, hogy hülye voltam, mert a sok átalakítás miatt nem volt garanciás, viszont a játékokat meg nem tudtam volna megvenni, bár így utólag meg a javítások is kb annyiból jöttek ki. Szóval erről már nem szívesen beszélek, remélem meg elhet érteni xD
    Nem baj, most jöhet a lapcsere, azt utána majd vigyázok rá. Húzogatni nem fogom, melegedés meg vízzel már nem ölheti meg. Ha esetleg hibás lenne az alaplap, az meg akkor úgyis kiderül amíg garanciás, mert szétgyilkolom napi 25 órában xD