Na, azért én nem vagyok ennyire elszállva az Extrém Digitaltól...
Az internetes boltjukban is többször vásároltam : itt semmi problémám nem volt. Gyorsak voltak, minden megérkezett.
DE a Mammut1-ben levő boltjuk :
Az Eladók bújkálnak a Vevők elől, nehogy dolgozniuk kelljen.
2 eladó a pult mögött ül és vadul "dolgozik" a számítógépén (szerintem chatel vagy billirdozik?), lényeg, hogy a Vevőkre tojnak magasról...
Mikor végül mégis kikényszerítem, hogy kiszolgáljon, semmi nem tetszik Őkegyelmességének, dühös, mert kibontatom vele a 60ezres monitort...
Szándékosan azért mentem a boltba, hogy nehogy pixelhibás szart kapjak a pénzemért. ERRE fizetéskor kiderül, hogy dehogyis a kibontott-megvizsgált monitort nyomnák a kezembe, hanem egy bontatlant!!!!???
Ja, és külön várhatok 20 percet, hogy fizethessek (nem, senki nincs előttem!), és további 20 percet, mire méltóztatnak csomagolás nélkül átadni a kifizetett cuccomat!
3-4 vevő áll a termékkiadó pult előtt 20 percen át, semmi nem történik, csak a mi idegeink jojóznak... Eladók békésen cseverésznek, táplálkoznak, intézik kis magánügyeiket, nehogymár munkaidőben dolgozzanak!
Sajnos, háromszor jártam már így ebben a boltban, azóta inkább messze elkerülöm.