• Sir Quno Jedi
    #25
    Nanana. Én is vettem ott közel 200k értékben LCD TV-t, de mikor neten (nagyon szimpi) láttam hogy hol van raktáron belőle (online frissül az adatbázisukból) és bementem a Mamcsiba érte, akkor simán azt mondták, hogy neki ilyen márpedig NINCS is (már rég, vagy nem is volt).

    Már elhajtottak volna, de mondtam, hogy baszki nézzék már meg a SAJÁT rohadt nyilvántartásukban, mert 20 perce még volt (kb. annyit vártam is ott, hogy szóba álljnak velem). No látták én nem kopok le amíg nem lesz igazság. Erre csak megnézték és lám, ott csücsült az én kicsikém csak rám várva.

    Mondtam nekik, hogy szeretném megnézni/kipróbálni (mégsem 2 fillér), erre közli a mandró, hogy ők ugyan át nem hozzák a raktárból (merthogy a Mamcsi 2-ben raktároznak), csak ha megveszem (talán akkor !). Köhhh. Ezen már ráncoltam a szemöldököm, de mivel kellett az eszköz, mert a másikat elvitték szervízbe, ezért természetesen szemrebbenés nélkül azt hazudtam a rohadtaknak, hogy HOOOGYNE, megveszem, csak hozzák át. Át is hozták nagynehezen, de kipróbálni csak nem voltak hajlandóak. Kicsit sem voltam ideges. Mind1 volt, elegem volt belőlük, meleg is volt, meg már untam az egész hercehurcát és megvettem így (félórás sobanállás után, mer nemúgyvanaz), de rezgett a léc.

    Ha gond lett volna vele, visszamegyek és tudok én kellemetlenül is viselkedni... DE szerencséjükre nem volt.

    (Viszont utána rendes volt a srác mert segített lehozni a cuccost a kocsihoz a mélygarázsba. Némi borravalóért. :D)

    Szóval az áruban és az árban nem csalódtam (szerencséjükre), csak izé...

    Ettől függtlenül máshol tán még rosszabb a helyzet (sőt biztos, tapasztalat), úgyhogy máskor is vásárolnék náluk ezzel együtt. Majd mind1ik cég tahinger idehaza, ez a magyar kereskedelem lényája (markecing). :D