• BlackRose
    :), én is egy amcsi multinál dolgozok, és hidd el elképesztő mennyiségű baromság jön a Products részlegtől amelyek lebírkózására mi mérnökök nagyon is sok időt veszítünk és elég sok esetben nem is tudjuk lebírkózni egyszerűen muszáj elkezdeni a project-et még ha tudjuk is előre mi lesz a vége. A felső vezetésnek csak a 6-7 számjegyű (dollárban) "bonusz" jár az eszében. Szóval nem vagyok éppen biztos benne, hogy a mérnökök ezt annyira lelkesen fogadták, de mindegy. Mondom nagycég esetében sokkal több a hölyeség mint a jó dolog és általában csak azért marad a cég lábon annyi melléfogásal is mert nagy és a bankok sőt az állam is támogatják. Kiscég már régen a sötétben tönt volna el fele akkora melléfogásokkal is.

PDA az más ott az integráció pozitív, de desktop és akár laptop esetében is van eset amikor az integrált megoldás nem képes versenyezni a több chipes megoldásal. Szerintem a CPU és a GPU tovább fog élni mindkettő multicore architektúrával. Persze nem mondom, hogy nem lesz integrált megoldásnak is piaca, de kötve hiszem, hogy a high end piac lenne az amit céloznak, middle és low end piac pedig nem tudom mennyire téríti meg ezeket a befektetéseket.