Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • Guilty01
    #69
    Na, akkor előszöris reagálnék a kommentekre:

    #19: igen, tudom, de nem értem mért szúrja a szemedet, hogy nyitottam egy topikot egy tv műsornak. Ennyi erővel a nagy fogyás is mehetne vmi fogyókúra topikba.
    #28: elnézést kérek, ifjabb Kazinczy F. Többet nem fordul elő. Jajj, most látom, hogy a cím helyesen Showder Klub, a kivégeztetésemről gondoskodom. ehh, röhej.
    #41: ha már választani kéne az ATV szánalmas humorbajnoksága, és a godot-s, showder klubos, rádiókabarés vonal között, akkor én inkább ez utóbbit választanám. Csak nézd meg hány kiváló tehetséget adott az egyik, és hányat a másik ág. Ennyi. És ha konkrétan EZ a műsor nem is a standup felvirágoztatása, a népszerűségén mindenképpen nagyot fog dobni, az ország nagy részével meg fogják tudni ismertetni ezt a műfajt.

    Na, és akkor magáról a műsorról:
    A külcsínben semmi váratlan, pont ezt vártam, néha kicsit túlzottnak éreztem a reflektorok használatát, meg azt a nagy poénoknál lejátszott zenét.
    Kiss Ádám zseniális választás volt a házigazda szerepére, nagyon közvetlennek, pörgősnek, és poénokban gazdagnak éreztem a produkcióját, tőle lehetett hallani a legtöbb új poént, valamint a legsúlyosabb humorbombákat is ő dobta le (némi képzavar, csak hogy legyen mibe belekötnie egyeseknek:))
    KAP nekem nagyon feszültnek tűnt. Kicsit talán mintha izgult volna, vagy nem is tudom. Tőle nem ezt a stílust szoktam meg. Próbáld laza lenni, de nem ment neki, Godot-ban egy közvetlen paliként ismertem meg, a tegnapi előadása bevallom kis csalódás volt számomra (kevés volt az új poén is).
    Szupkay kollégáról nem szeretnék sok szót ejteni, azt hiszem nem kétséges, hogy 4-ük közül neki van legkevesebb köze ehhez a műfajhoz, szegény annyira nem tud előadni, hogy nem csoda, hogy nem sokan nevettek a viccein. Én őt szavaznám ki, ha ez is olyan műsor lenne mint mondjuk a kiválasztott megaz ilyesmik:)
    Beliczai hozta a szokásos formáját, a paródiák megint nagyon sokat dobtak az performanszán, bár a hiller pistát én nagy visszaesésként értékeltem. A 2006-o szilveszteri rádiókabarén nekem az jobban tetszett. Kicsit gyors volt:) Persze ezek csak nüansznyi dolgok, összességében nagyon jó volt a Balázs.

    Ólinóll, kezdésnek nem rossz, de azért még van mit javulni, elő az új poénokkal, és ne sajnálják a nézők rekeszizmait. A kommenteket átolvasva a többségnek elnyerte a tetszését, és ez jó. :)