1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#89 Régebben a "Banánhéj"ban, majd a "Mi kérünk elnézést"ben volt állandó szereplő. Az utóbbiban még stand-up féleséget is nyomott egyszer kétszer. -
#88 első kettő nice :D főleg ,hogy Kőhalmi abbol a városbol származik ahonnan én ^^. remélem a 3. ember nem az aki csak ilyen jármű hangokat utánoz :\ -
#87 Hadházi -
#86 bödőcs,kőhalmi,trabarna+1 szamomra egyelőre ismeretlen,gondolom rádiókabarés vagy atv-n szerepelt.. -
#85 kik lesznek a mai műsorban ? :) -
#84 nah megint lesz xD -
#83 jó hogy szóltok:D -
Csesza #82 *jó lesz a mai :P -
Csesza #81 lesz a mai :)
és ott lesz Bödőcs is -
karajjj #80 a Trabarna kerékcsere utánzása, amit a promóba nyomnak mekkora nagy -
#79 "...és Gyuri maradtam" :DDD -
#78 "Csak egy autogramot akart kérni
-Milyen névre?
-Ördögh Géza gh-val
-Én meg ráírtam hogy Ghézának"
:SDASDAdsasda -
#77 beszteszt volt :D -
#76 Hát ezen meg konkrétan besírtam :D
"Kedves barátaim, van egy régi csángó mondás, miszerint ha leakarod nyalni a paszirozógépet, előtte állitsd le!" :DDDDDDD Kééééééész -
#75 "csak ha véres nyál keveredik véres nyállal, vagy ha ondós nyál keveredik véres nyállal"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#74 Az. -
zotja #73 Kőhalmy Zolika a király -
ba32107 #72 egy igazi kocka signature -
ba32107 #71 én nem szeretem a parodizálást, sokkal jobban tetszik a poénos történetmesélős stílus -
#70 Röhögéstől rekeszizom lázad lehet max.
Láttál te már izmos humoristát? -
#69 Na, akkor előszöris reagálnék a kommentekre:
#19: igen, tudom, de nem értem mért szúrja a szemedet, hogy nyitottam egy topikot egy tv műsornak. Ennyi erővel a nagy fogyás is mehetne vmi fogyókúra topikba.
#28: elnézést kérek, ifjabb Kazinczy F. Többet nem fordul elő. Jajj, most látom, hogy a cím helyesen Showder Klub, a kivégeztetésemről gondoskodom. ehh, röhej.
#41: ha már választani kéne az ATV szánalmas humorbajnoksága, és a godot-s, showder klubos, rádiókabarés vonal között, akkor én inkább ez utóbbit választanám. Csak nézd meg hány kiváló tehetséget adott az egyik, és hányat a másik ág. Ennyi. És ha konkrétan EZ a műsor nem is a standup felvirágoztatása, a népszerűségén mindenképpen nagyot fog dobni, az ország nagy részével meg fogják tudni ismertetni ezt a műfajt.
Na, és akkor magáról a műsorról:
A külcsínben semmi váratlan, pont ezt vártam, néha kicsit túlzottnak éreztem a reflektorok használatát, meg azt a nagy poénoknál lejátszott zenét.
Kiss Ádám zseniális választás volt a házigazda szerepére, nagyon közvetlennek, pörgősnek, és poénokban gazdagnak éreztem a produkcióját, tőle lehetett hallani a legtöbb új poént, valamint a legsúlyosabb humorbombákat is ő dobta le (némi képzavar, csak hogy legyen mibe belekötnie egyeseknek:))
KAP nekem nagyon feszültnek tűnt. Kicsit talán mintha izgult volna, vagy nem is tudom. Tőle nem ezt a stílust szoktam meg. Próbáld laza lenni, de nem ment neki, Godot-ban egy közvetlen paliként ismertem meg, a tegnapi előadása bevallom kis csalódás volt számomra (kevés volt az új poén is).
Szupkay kollégáról nem szeretnék sok szót ejteni, azt hiszem nem kétséges, hogy 4-ük közül neki van legkevesebb köze ehhez a műfajhoz, szegény annyira nem tud előadni, hogy nem csoda, hogy nem sokan nevettek a viccein. Én őt szavaznám ki, ha ez is olyan műsor lenne mint mondjuk a kiválasztott megaz ilyesmik:)
Beliczai hozta a szokásos formáját, a paródiák megint nagyon sokat dobtak az performanszán, bár a hiller pistát én nagy visszaesésként értékeltem. A 2006-o szilveszteri rádiókabarén nekem az jobban tetszett. Kicsit gyors volt:) Persze ezek csak nüansznyi dolgok, összességében nagyon jó volt a Balázs.
Ólinóll, kezdésnek nem rossz, de azért még van mit javulni, elő az új poénokkal, és ne sajnálják a nézők rekeszizmait. A kommenteket átolvasva a többségnek elnyerte a tetszését, és ez jó. :)
-
#68 sztem a Beliczai Balázs gyerek a legjobb :D -
#67 yolvan ha tustad... -
#66 én már megnéztem, szóval.... ;)
amúgy lehet hogy most még törlik, de ahogy a többi aztán majd fennmarad. -
Lyan Kyj #65 nem hiszem, hogy sokáig fennmarad:( -
#64 na sikerült beembedelni az általam linkelt videókat? ügyes... :) -
hpteso #63 Hejj sziasztok. Van egy cikk a TVFM.HU /n Vannak videók is, érdemes megnézni, nagyon jó. Annyit röhögtem hogy hasizomlázam lett. -
#62 ha valaki lemaradt volna, hogy én is....
Nagy szeretettel és szózáporral.... -
#61 Tustam hogy megnyillik a tápik:). Hát mit mondjak: KURVA JÓ!! Sírvaröhögtem végig nagyon nagy:DDDDD. Kis Ádám, ésBeliczai Balázs best!!:DD. Amúgy mindig csak hétfőn lesz? Vgay minden hétköznap? -
#60 Nekem az első tetsazett a legjobban, a többi már nem annyira...nem baj, a köv adás tuti lesz! :] -
Hymtozis #59 Kegyetlen jó(k) volt(ak), grat nekik!
Nagyon tetszett. -
#58 Az volt a legjobb ahogy Ádám előadta az ATV-s műsorvezetőt xD -
#57 sztem kúrvajó volt, végigröhögtem majdnem :D:D:D -
#56 Nagyon profi a srác a parodizálásban -
#55 hát utolsó hatalmas volt:D
építsünk egy csövet...legyen a neve..CSŐ! -
#54 ejj, lemaradtam róla csak az utolsó 5 percet láttam :S
remélem be tudom pótolni majd valahogy -
Nuki #53 Rakják későbbre légyszi, mert TV2-n ilyenkor van a gyilkos számok! :( -
#52 Az első adás nagyon baszott, Beliczai egy állat, persze volt pár gyengébb poén, de azért nekem nagyon tetszett :) -
#51 lesz jövő hétfőn is... -
#50 fuuu,Beliczai ütött...:DDDDd