Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • haywire
    szerintem is értelmesebb lenne ha hosszabb lenne a műsoridő vagy kevesebb fellépő lenne. nekem az időponttal nincs bajom. én azt mondom, hogyha berakják főműsoridőbe, minden hülye ember ezt fogja nézni és ezzel tönkrevágják a műsort. nézzétek meg példának a kiválasztottat, magyarországon bepromózták az egészet, berakták főműsoridőbe és totál el lett nyomva az egész, mert nem ezt akarták kihozn belőle, más országokban a kiválasztott egy nagyon befutott műsor volt. itt magyarországon meg két hét alatt leégette magát. Arra akarok kijukadni, hogy ha a Showder Klubbot berakják főműsoridőbe akkor ennek a következménye nem az lesz hogy lejáratják, mert a műsornak pont ez a lényege, hogy nem lehet lejáratni. Hanem az fog történni, hogy szó nélkül leveszik a műsorról. Mert nem először csinál ilyet az rtl klub.
    Szerintem pont ideális időpontban adják, mert akit érdekli az megnézni, akit meg nem érdekli az nem fogja késő este megnézni.