1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
  • davidka003
    Ez az évadzáró.
  • desigo
    okok
  • hunbasser
    el ne felejtsétek...:)
  • sündübündü
    ..hihihi,ezt találtam délelőtt.Ebből vajon mi fog kisülni....?
    http://www.hirsarok.hu/dumaszinhaz
  • Rockynhooo
    Trabarna szánalom többi kajak.
  • desigo
    kira
    talán Trabarna gyenge de legalább látni,hogy ő is próbálkozik...
  • banok
    holnap:
    Trabarna
    Benk Dénes
    Kőhalmi Zoltán
    Kiss Ádám
  • banok
    szerintem Hadház elég jó.
  • SpaceNinja88
    Én is azt mondom, hogy jó időben van a Showder Klub.
    Ha betennék negyed tízre, akkor a sok ehhez nem értő (inkább úgy mondom, hogy nem ismerő, nem akarok bántó szándékkal írni) ember elkapcsol, hogy "ehh ezek csak pofáznak" és ennyi, oda a nézettség...
    Magyar RTL Televízió Zrt - ők töröltették a videókat YT-ról. Ehh, TV2 nem töröl? (ez se beszólás ;P)

- az első lehetőségnél forduljon... JOBBRA! :D
    Ezen például rotflmao állapot vót, Beliczai powa :]
  • haywire
    szerintem is értelmesebb lenne ha hosszabb lenne a műsoridő vagy kevesebb fellépő lenne. nekem az időponttal nincs bajom. én azt mondom, hogyha berakják főműsoridőbe, minden hülye ember ezt fogja nézni és ezzel tönkrevágják a műsort. nézzétek meg példának a kiválasztottat, magyarországon bepromózták az egészet, berakták főműsoridőbe és totál el lett nyomva az egész, mert nem ezt akarták kihozn belőle, más országokban a kiválasztott egy nagyon befutott műsor volt. itt magyarországon meg két hét alatt leégette magát. Arra akarok kijukadni, hogy ha a Showder Klubbot berakják főműsoridőbe akkor ennek a következménye nem az lesz hogy lejáratják, mert a műsornak pont ez a lényege, hogy nem lehet lejáratni. Hanem az fog történni, hogy szó nélkül leveszik a műsorról. Mert nem először csinál ilyet az rtl klub.
    Szerintem pont ideális időpontban adják, mert akit érdekli az megnézni, akit meg nem érdekli az nem fogja késő este megnézni.
  • bardocz
    Akkor meg anyátok közt helyére ez a szerencsétlen f*,utána showder club,és aztán ehet az a szintén szánalmas sorozat.
  • ProGabe #358
    szóval ne az ország egyik legnézetebb műsora vezesse fel?még jó,hogy nem vagy programszerkesztő

én is amellett vagyok,hogy több időt a fellépőknek.vagy 2 órás műsort,vagy csak 2 fellépőt műsoronként
  • F E R I
    és mondjuk akár 2 órás is lenne :D
  • bardocz
    Namegha előrébb hoznák,és nem a rühes paraszt lenne előtte,hanem mondjuk annak a helyén.
  • F E R I
    Inkább azt mondanám VÉGRE egy normális műsor, reméljük a későbbiekben kicsit változtatnak a műsorstruktúrán és több időt kapnak a szereplők (tök jó lenne) :))
  • Rockynhooo
    jaja, én spec a kereskedelmi adókon csak a Showder Klubbot és a Hetihetest nézem (meg a sportokat de az más tészta)
  • M@TriX
    egyet értek, ideje volt, hogy valami értelmes műsort is létrehozzanak. :)
  • sündübündü
    Nekem valahogy ennyi adás után letisztult az egész.Megtaláltam mindenkiben ami tetszik,ezért nekem mindegyik a kedvencem.Bödőcsöt,Kőhalmit,Kap-ot überelni sztem lehetetlen,Beliczait meg Kiss Ádámot is megszoktam.Dombóvári hatalmasat nyomott az első szerepléséhez képest és Szupkay is sokkal jobb volt.Akiket kihagytam azokat is kedvelem,személy szerint örülök hogy létezik a Showder Klub!
  • M@TriX
    ha valaki a Gyilkos Számokat szereti, vagy lemaradt:

Showder Klub - május 26.
  • F E R I
    Az a baj a Norbis témával, mint az uri gelleressel, nevezetesen csontra van rágcsálva, vannak azért kivételek, de már néha unalmas.
    Én személy szerint Bödőcsben nem csalódtam, hozta a kötelezőt, ugyanez elmondtahó Beliczairól is.
    Csenki nálam sem jött be, nem tudom miért, vhogy nem jött át sajnos, mellesleg a Szupkay-val is így vagyok (remélem jól írtam a nevét), Hadházin néha mosolyogtam és tényleg igazatok van, neki az előre megírt szerepek sokkal jobban állnak.
  • Lyan Kyj
    attól, hogy valaki nem a te véleményedet osztja, ugyanúgy joga van kinyílvánítania azt, amit elmondtál fordítva is ugyanúgy igaz.....
  • Guilty01
    Igen, csak azért érdemes megnézni, hogy ki mivel poénkodik. Bödőcsnek kiforrt, kidolgozott poénjai vannak (e.g. rendőr-pap), hadháziban, de főleg csenkiben pedig csak a tömény porbaalázást, és mások megszégyeníését látom. Legalább akkor mondana valami vicceset norbiról. Érdekes, egyeseknek ez sikerült. Neki úgy tűnik csak ez a szekálás megy. Ha ez valakinek humoros, akkor nem szóltam.
    "attól még hogy neked/nektek nem tetszik attól még lehet hogy másnak igen,"<---nem tudom, ennek én hol mondtam ellent. Kicsit olvasgass vissza. Én csak a saját véleményemet írtam le. A tiedet nem.
    "olyan hülyék vagytok mind"<-- átmész csenkiattilába?pf

Hadházinak amúgy szerintem is inkább a jelenetek fekszenek, standupba elég erőltetettnek tűnik.
  • mazsola89
    "attól még,hogy valakinek nem jön be egy poén" még ha csak 1 nem jött volna be akkor azt mondom h jolvan pfff
    Hadházy jó csak nem ebben a műfajban hanem akkor amikor előre meg van irva a szöveg ott tényleg jóóóóóóóóó
  • hunbasser
    igazad van,teljes mértékben igazat adok.attól még,hogy valakinek nem jön be egy poén,attól az még lehet másnak vicces.

jó,a norbis poén nekem se jött át,de pl Hadházy nem volt rossz szerintem.
  • miilann
    olyan hülyék vagytok mind,nevetséges,attól még hogy neked/nektek nem tetszik attól még lehet hogy másnak igen,sőt
    én személy szerint baromira utálom bödőcsöt,egyáltalan nem vagyok vevő a poénjaira,pedig szinte mindenkinek tetszik,hát nekem nem,ettől függetlenül nem mondom hogy nincs helye a műsorban..

nincs flexed? mivan buzi vagy?
  • Guilty01
    Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, Bödőcs és Beliczai hozta a formáját, megint nagyszerű műsort hoztak össze.
    Csenki... hát igen, ő is hozta a formáját. Őszintén szólva nemtudom mit keresnek a hozzá hasonló "humoristák" egy ilyen műsorban. Eleve már akkor baj van szerintem ha valaki csak a vulgaritás talaján tud valami viccfélét összehozni. De ő még ennyit se. Nem értem hogy van valakinak pofája ilyen dolgokat kitalálni, és országvilág előtt elmondani. Őszintén szólva nem vagyok oda hazánk celebjeiért, de a végére már norbit sajnáltam. Schobert család helyében simán beperelném csenki urat.
    Hadházi meg a másik hatalmas baklövés. Nem értem mért nyomják ennyire, egyszerűen szörnyűek a poénjai...
  • Csesza
    jo volt Beliczai még így is, hogy szóról-szóra ugyanazokat mondta el mint párhete Pakson :)
  • ForzaInter
    Beliczai láttam csak de az kurvajó volt:D
  • whiskeyman
    "Jancsi bácsi ájjá meg...két nő még ott fut"
  • robos
    A Kövér Lacis poén is hatalmas volt, feküdtem rajta!
    "Úgy néz ki mint aki megevett egy egész nádfedeles falut"

A kopasz gyerek valóban szánalmas volt az ápdétes xarjával...
  • DJ BP
    jó volt, bár a második f*szi túllőtt a célon, Update családra én is mondok mindent :D, de azért ez már nem is volt poénos (szexuális életük)
  • a.carkey
    Bár gondolom sokakat idegesített, de a rendőrből lett plébános "meséje" szuper volt.
  • whiskeyman
    aki hallotta a szilveszteri rádiókabarét, annak sajnos nem volt új Beliczai poénjai, szinte az összeset ellőtte már...de attól függetlenül jó volt
  • hunbasser
    Szellő István...XDDDDDDD

meg hogy "a hatvaniak megszívják" :D nem sűrűn hallom városom nevét a tv-ben,szal nekem ez most így elbaszta a poént :DDDDdddd
  • bardocz
    Nagyon királ volt,kár hogy az elejéről lemaradtam,nagyon tetszett az egész maúgy:D
  • hunbasser
    áá,ez hatalmas volt :DDddd
  • desigo
    népmesés GPS volt a best xDDDD
  • Lyan Kyj
    Bődöcs szuper volt (bár jópár ismert elemmel operált)!
    Másodikat említésre se méltó szánalomnak éreztem!
    Beliczain sírtam a nevetéstől!

Arány még mindig pozitív oldalra hajt, úgyhogy várom a jövő hetet!
  • Bulykin
    nah már megy:D nagyon fasza ez a műsör,kár csak 2-3adás óta kattantam rá:D
  • Rockynhooo
    ahhh de yoo h beírtál amúgy elfelejtettem vna hogy ma van.