• Polllen
    Sztem egyelőre nem kéne illuziókba ringatni magunkat...A windows 7-nek is szép nagy gépigénye lesz, és ugyanúgy sok embernek nem fog tetszeni. nagy ugrást pedig azok fognak max. érezni, akik xpről váltanak...

Ms pedig nem szeretne még egyszer így elmaradni, 3-4 évente lesz új rendszer(hivatalosan), aztán minden 2-ra mondhatjátok, hogy WinME szaga van, mert semmi látványos, nagy áttörés nem lesz benne...

Használtam én is WinME-t nagyon jól kiszolgált, bár sztem felesleges volt külön kiadni, jobb lett volna egy SP-vel megoldani az újítást...jó kis pénzlehúzásnak szánták(meg persze azért széles sávú internet sem volt a terjesztéshez) és mindenki úgy gondol rá, hogy szar volt, pedig semmivel sem volt rosszabb a Win98SE-nél, sebességben, megbízhatóságban nálam ugyanazt tudta és hasznos újítások voltak benne.

Persze ettől még flame-lni meg szídni lehet vistát, nekem tökéletesen megfelel a "vérpistike ez sz*r,mer' izé" véleményére meg teszek...:D
    (amúgy ha nem jött volna vista szépen átváltottam volna linuxra, mert nagyon jó az xp, de már sok dologban utólérték/megelőzték a többiek)