ioinme#81
Nekem sincs semmi bajom a Vistával, ami miatt mégse váltottam rá át hoszabb időre, az az, hogy én már nagyon megszoktam hogy megvan nyitva vagy 10 fül teszem azt firefoxban, annak 1 harmadában videók vannak betöltve, a többi egyéb... , közben filmet nézek/hallgatok (lehet hülye szokás, de nem biroma csendet, és néha a zene már túl unalmas), és még pluszban egyéb dolgok, mint 2-3 sajátgép, msn, skype. Nem egy csúcsgép amim van, de ha átlagfelhasznólóként kezelném a vistát, simán eldöcögne. A gond itt van, hogy ha ennyi minden van megnyitva amiket fentebb leírtam, akkor már erősen puffog, szó mi szó használhatatlan. Persze ez érthető, nagyobb gép kell hozzá. Nyáron ha minden igaz, lesz is, ennek ellenére még akor sem fogok átváltani, mert szerintem (legalábbis számomra) tény, hogy nincs jól optimalizálva. (Hiába veszek jobb gépet, a vista alatt kb olyan gyors lesz, csak, mintha xp alatt nyomnám a régivel) Értem ezalatt, hogy hagy még rengeteg kívánni valót maga után a sebesség, még jobb gépeken is előfordulhat lassúság. Szerintem a Win7 nek olyannak kellene lennie, mint egy jól eltalált oprendszer. Ne kelljen hatalmas pénzeket ölni, csak hogy fusson normálisan a gépen, ugyanakkor tudjon annyit, mint amennyit a vista tudott, azzal a különbséggel, hogy a sok baromságot, amiket sokan nem is használnak kiszedik belőle. Értem én, hogy fejleszteni kell, haladni a korral hardver téren is, de szerintem ha megerőltetnék magukat, lehetne egy ilyen Windowst csinálni. Én most tényleg bízok benne, úgy érzem A Win7 ütni fog, elvégre tény, hogy a vista nem hozta a hozzá fűzött (néhol irreálisan nagy) ígéreteket.