• tomcsa4
    Válaszóljak neked? Quake 3 többprocesszoros gépeken is megy és használja is őket (jó lehet nem 100%kosan ,de profitál). Ja és Vistán is és 64 bitesen is elindul. Miért? Mert rendesen megírta azért! Szóval egyet értek veled! Ez olyan, mint a Pter Molineux: kijelentette, hogy nem ad ki Vista patchet a Fable-höz. Ennyit róla. Azért megnézem, hogy Lionheadet felvásárolta az MS, hogy továbbra sem ad ki az Istenség...

Srácok, a Vista Homenak elég a fél giga ram és az 1-1,5GHzes CPU (és DX9 VGA). Miért nem azt használjátok? Vagy azt használtok? Mwert én azt vettem észre, hogy mindenkinek kell az Ultimate, mert az a legnagyobb, abban benne van minden (igaz meg se tudják nevezni ,hogy mi, ráadásul sose használják plusz képességeit) és amúgy is ingyen letöltik, miért ne a legnagyobbat? Hisz az olyan kemény, vagyány! Ultimate cégeknek van! Pillanat, pontosítok! Business kiscégeknek, Ultimate nagy cégeknek!

Én ha felteszek egy Vistát, az csak és kizárólag Home lesz, semmi más. Elég az otthonra, tökéletes, és játékok alá a legideálisabb.

Más: eto demerzel ékezetek nélkül ír. Én elsőre megértettem, mit akar mondani. Hozzászoktam!