• ziipp
    Na, akkor olvassátok a frankót ziipp tollából! (BLEH)

Először is: azért kezdett a 4. évad kiugró számokkal, mert a 3. évad jó volt. A tömeg tömeget vonz, és mivel sokan hallották, hogy milyen jó is volt a 3. évad, adtak egy második esélyt a sorozatnak. De aztán fokozatosan elvesztették érdeklődésüket, vagy azért mert olyan dolgok történtek amik nem tetszettek nekik, vagy azért mert újra rájöttek, hogy ez nem nekik való.

Másodszor: egyén vs tömeg probléma. Az rendben van, hogyha Átlagos János abbahagyja a sorozatot, attól nem fog azonnal 5 millió néző kiesni. :) DE! Az tagadhatatlan, hogyha sok Átlagos János gondolkodik így, akkor bizony esni a fog a nézettség. Ezért igenis nyom a latban ha valaki abbahagyja, ami aztán a szűkebb/tágabb környezetére is hatással lehet. Pl. ha felteszi valami látogatottabb portálra, biztosan követik egy páran. Nem szabad megfeletkezni arról, hogy a "többiek" (hehe) véleménye bizony erősen befolyásolja az egyén véleményét.

Nehéz dolog megitélni, hogy az (én)saját véleményem mennyire fedi az átlag vélekedését, pl. ha én lennék az áltag, akkor a Győzikét nulla ember nézni, ellenben a Kékfény 2 milliós rajongótábort tudna maga mögött. Mégsem így van. Na mentem sopánkodni, haj ebben az országban mindent lehet a kurva életbe. :b

A jóképességű pedig azonnal megjegyzi, "köszönjük, hogy abbahagytad a nézését. túl bonyolult ez neked..." - gratulálok haver, a 3 smile-val megkérdőjelezhetetlen lettél.