Lost 4. évad - A döbbenet folytatódik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
dr. ház a legszánalmasabb? ugyan nem nézem kifejezetten rendszeresen, de barátok köztnél<#wilting> és gyõzikénél<#wilting> alantasabb mûsor lenne? kétlem...<#fejvakaras>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

"aki egyszerre nézi a barátok köztet, a house-t, a gyõzikét, a cobra 11-et és a szombat esti lázt"

Van olyan aki fent nevezett sorozatok közül mindegyiket megnézi? <#wow2>
Ezek közül a dr. house a legszánalmasabb...
koschwarz
<#vigyor2><#worship>

ezért oda is tettem smile-t<#nyes>

ziipp
Ez esetben bocs. :] De amikor írtam, tényleg úgy éreztem, hogy lekezelõ voltál. Nem csak abban az egy mondatban, hanem úgy az egész kommented hangulata olyan volt.

Az is tény, hogy flashback/flashforward nélkül a LOST nem lenne az, ami. Akinek nem tetszik ez a megoldás, az tényleg ne nézze, mert nem igazán lehet meg kerülni a dolgot.

Toyotakacsa01 a harmadik bekezdés szerint gondolta, legalábbis szerintem.

> "a te "megkérdõjelezhetetlenségedhez" természetesen nem fér kétség."
De, éppenséggel fér. Ezért is írtam, hogy "Na, akkor olvassátok a frankót ziipp tollából! (BLEH)" :)

koschwarz
nem tudom, elolvastad-e azt a hsz-t, amire írtam, de ismerve téged (riszpekt, akárhogyis), ez téged nem érdekel egy cseppet sem. szerinted amit írtam, rögtön azt jelenti, hogy elkültem a k***a anyjába, mert neki nem tetszik a sorozat. a szmájlikkal próbáltam kifejezni, hogy viccelek.

csak próbáltam rávilágítani, hogy az események szerves részei a visszaemlékezések. azt mondani, hogy a lostba minek kellenek visszaemlékezések, kb. azt jelenti, hogy a 24 miért 24 részes, és miért 1 órát dolgoz fel egy rész...gondolom vágod a lényeget.

persze lehet, hogy úgy értette, hogy ez az alapvetõ "feature" nem tetszett neki, és úgy kellett volna megcsinálni a sorozatot, hogy ne mutassanak semmit a karakterek elõéletébõl. akkor viszont ez nem a lost sorozat lenne, hanem a survivor dramatizált feldolgozása. de szerintem nem ezt írta, mégha ezt is értette.

a te "megkérdõjelezhetetlenségedhez" természetesen nem fér kétség.<#hehe><#awink>

frankó it iz - bár a második bekezdéses "jó" jelzõ helyett, inkább a "b*szott nagy hype"-ot mondanám, mert hirtelen nagyon beszédtéma lett a sorozat.

és valóban annak az embernek szabad csak megbízni a nézettséggel kapcsolatos minõségi értékítéletében ("azért nézik sokan, mer' jó", aki egyszerre nézi a barátok köztet, a house-t, a gyõzikét, a cobra 11-et és a szombat esti lázt.
ziipp
Na, akkor olvassátok a frankót ziipp tollából! (BLEH)

Elõször is: azért kezdett a 4. évad kiugró számokkal, mert a 3. évad jó volt. A tömeg tömeget vonz, és mivel sokan hallották, hogy milyen jó is volt a 3. évad, adtak egy második esélyt a sorozatnak. De aztán fokozatosan elvesztették érdeklõdésüket, vagy azért mert olyan dolgok történtek amik nem tetszettek nekik, vagy azért mert újra rájöttek, hogy ez nem nekik való.

Másodszor: egyén vs tömeg probléma. Az rendben van, hogyha Átlagos János abbahagyja a sorozatot, attól nem fog azonnal 5 millió nézõ kiesni. :) DE! Az tagadhatatlan, hogyha sok Átlagos János gondolkodik így, akkor bizony esni a fog a nézettség. Ezért igenis nyom a latban ha valaki abbahagyja, ami aztán a szûkebb/tágabb környezetére is hatással lehet. Pl. ha felteszi valami látogatottabb portálra, biztosan követik egy páran. Nem szabad megfeletkezni arról, hogy a "többiek" (hehe) véleménye bizony erõsen befolyásolja az egyén véleményét.

Nehéz dolog megitélni, hogy az (én)saját véleményem mennyire fedi az átlag vélekedését, pl. ha én lennék az áltag, akkor a Gyõzikét nulla ember nézni, ellenben a Kékfény 2 milliós rajongótábort tudna maga mögött. Mégsem így van. Na mentem sopánkodni, haj ebben az országban mindent lehet a kurva életbe. :b

A jóképességû pedig azonnal megjegyzi, "köszönjük, hogy abbahagytad a nézését. túl bonyolult ez neked..." - gratulálok haver, a 3 smile-val megkérdõjelezhetetlen lettél.

koschwarz
asszem ez a hsz elvileg egy NO COMMENT kategória lenne, de mégis: nem tûntek fel a múltbéli események és a szigeten történtek közötti összefüggések?? ha nem, akkor köszönjük, hogy abbahagytad a nézését. túl bonyolult ez neked...<#hehe><#vigyor5><#bohoc>

" Ki a francot érdekel, mi volt régen? "

nyilván azt, aki nézi, nem? mondjuk, ha nem érdekelt, akkor fura, hogy lenyomták 48 részt egy olyan sorozatból, aminek az a lényege, hogy minél többet megtudjunk a szereplõk múltjáról.

ne bánkódj, még mindig ott a többi sorozat. vagy film. vagy könyv.
toyotakacsa01
"soha nem derul ki semmi. egy kerdes megvalaszolasa helyett 3 ujabb jon"

Ezért hagytam abba én is a második sorozat után.
Na meg a sok múltbéli marhaság is rohadt unalmas volt. Ki a francot érdekel, mi volt régen?

azt hittem egyértelmû. az alapozza meg, hogy a tömegnek tetszik-e. (ami egylnek sokasága, de 1 egyén véleménye mit sem nyom a latban.)

te sem gondolod komolyan, hogy az, hogy neked, nekem vagy janinak a szomszédból tetszik, jelent valamit. (ergó, az az érv, hogy "azért nõ a nézettség, mert tök jó a sorozat", vagyis "azért nõ a nézettség, mert nekem tetszik" értelmezhetetlen. fõleg azért, mert nem nõ. és fõleg azért, mert nyilván sok olyan sorozat nézettsége is nõ, ami az elõbbi illetõnek nem tetszik.)
Ha nem az alapozza meg a nézettséget, hogy az egyénnek tetszik-e vagy sem az egyes rész, akkor mi? Gondolom nem az, hogy az egyén gombás vagy sonkás pizzát kedveli jobban. Mert erre a kérdésre nem adtál választ.
A cikk szerzõje nincs tisztában a bombasztikus szó jelentésével. BAKOS idegen szavak szótára szerint: fellengzõs, üres, nagyhangú, dagályos (beszéd, szónoklat). Illetve ajánlom a bombasztikus szóról szóló cikket.

nyilván sokkal érdekesebb lenne, ha már a 2. részben minden kérdés megválaszolásra kerülne és utána csak fürödnének és golfoznának a szigeten.

de ez van. neked nem jött be, te már nem nézed, sokan meg nézik - nyilván nem véletlenül siker. (ellenpólusnak ott a 20 perces szitkom vagy a nyomozós sorozatok, ott azonnal mindenre kap választ az embert. mindenkinek más műfaj a zsánere.)
kar , hogy ebben a sorozatban soha nem derul ki semmi. egy kerdes megvalaszolasa helyett 3 ujabb jon. ez par reszig erdekes, de aztan sajna uncsi.
ez nem magyarország. 10 óra amerikában az átlagosan legnézettebb mûsorsáv, ha a sorozatokat nézzük. ráadául a 10 óra csak a keleti partra vonatkozik, a közép idõ szerint az 9 óra, aka. 10/9c.
nem ez az ok. mivel ilyen pozitív visszhang ritka. elmondom mi az ok. AZ ABC ELKÚRTA. ez az ok. 10re rakták a 3.évadban, causalok kiestek, maradt 11 milla, most hiába rakták 9re megint, megpróbáltak visszaszokni a causalok, nem jött be, újra 11 milla.
de aki nem látta a harmadik évadot, az nem tudja, hogy szenzációs volt.

szerintem nem úgy mûködik a nézettség, hogy ha neked vagy nekem tetszik, akkor nõni fog, ha nem tetszik, akkor csökken. semmi köze az egyén által vélt minõséghez - a nézettség az vagy csökken vagy stagnálva csökken, és hype esetén megnõhet, de ekkor a növekedés nem tartós természetesen.
Tinman
A 3. évad egyedi és fordulatos volt, tele volt szenzációs részekkel.
A 4. évadban eddig volt 2 nagyon ütõs rész, a többi hézagkitöltõ :-/
Szvsz ez az ok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hiába csökken a nézettsége, még mindig kiváló számokat produkál.
Fogalmam sincs, mert még nem láttam a 4. évadot.
A harmadik évad végére gondoltam, hogy az mennyire jó lett és gondolom ezért szerepelt jól a negyedik eleje is..

https://twitter.com/foodlfg

"Nem csoda, hogy növekedett a nézettsége, mert a harmadik és második évad folydogálása után végre a végére történt is valami.."

akkor miért csökken folyamatosan a nézettség a 4. évadban, részrõl-részre?
koschwarz
szerintem fantasztikus a 4.évad. különösen a korábbiaktól eltérõ szerkezet miatt, ami érdekes módon még izgalmasabbá teszi a sorozatot. aki látta már, tudja mirõl beszélek:

most nem a múltbeli eseményeket mutatják, hanem a jövõbenit...bár ki tudja ennél a sorozatnál??? :)

Miért ?
Én nem láttam õket. Spoileres vót ? <#alien>

Nem csoda, hogy növekedett a nézettsége, mert a harmadik és második évad folydogálása után végre a végére történt is valami..

Tényleg, vajon az sg-s cikkírók melyik trackerrõl töltik a Magyarországon még nem játszott sorozatokat ? (ez költõi kérdés akart lenni)<#banplz>

https://twitter.com/foodlfg

bertino
hova tûntek a hozzászólások tisztelt moderátor és szerkesztõ csapat ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HarryProf
Láttam az eddigi részeket mind a 4. évadból, és hát eszméletlen jók. Csak az a kár, hogy ilyen kevés rész van már hátra a végsõ fináléig...

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community