• HUmanEmber41st
    Egy kis OFF:
    Láttál-e már Ubuntu brainstorm -hétvégét?
    Persze csak a szavazásokról beszélek, amikor is "az egyszerű mezei user" nekiáll szavazni arról, h mit is fejlesszenek az elkövetkező fél évben... Aztán a legtöbb szavazatokat kapó programok mellet egy-két hét múlva már meg is jelennek azok a bizonyos zöld pipák. A linux közössége tényleg a felhasználókért van.
    A Cedega nevű progi igaz k* drága ( a licensz 75 ezer Ft), de sztem nemsokára futni fog rajta a Krízis is, a többi már most futó DX9-es FPS melett...Az, h a játékokat alapból windózra írják a készítők, az nem a Linux közösség hibája. Pedig hatalmasat nőne az EA presztizse, ha kiadná Linux alá is a játékait, mint az Epic az Unreal sorozatot.

Ha engem kérdeznének meg, én inkább szétválasztanám a win disztrókat és inkább
    ilyen nevekkel nyomnám: win. gamers edition, win home edition, win work edition.
    Aztán igyekeznék a különböző felhasználók rétegeit a folyamatos fejlesztéssel és OPTIMALIZÁLÁSSAL megnyerni ...
    Sajnos azonban nem erről szól a történet, hanem a monopolhelyzetet kihasználva igyekszik minél többször oprendszert cserélni, lehetőleg félévente elavuló hardwereket a maximumon leterhelve egy egyszerű weblap megjelenítésekor..
    ON