• Polllen
    Sajnálom, hogy szövegértési problémáid vannak(mondjuk itt többeknek rendszeresen)...:(

Én VISTÁT(home premium) használok és maximálisan meg vagyok vele elégedve! Szó nincs arról, hogy külön úton járnék, nadzolnék vagy linux fan lennék...Amúgy nálam a játékok (tudom én vagyok az egyetlen és mindenki másnak szar) tökéletes futnak VISTA alatt.

Mellesleg én az olcsó laptokhoz írtam a hozzászólásom...kétlem, hogy bárki xp-vel crysisozna ezeken a low cost gépeken...És hogy ne legyen félreértés én azt írtam, hogy ezekre a laptokra az ingyenes linux jelenleg jobb választás, mert kompakt módon kiszolgál, míg xpért fizetsz és még egyéb dolgokat is kell telepíteni mellé. ÉS ezért írtam azt a CIKK TÉMÁJÁHOZ KAPCSOLODÓAN, hogy ha az xp-t csak előtelepítik ezekre a gépekre és nem alakítanak rajta, akkor sztem az elhibázott döntés...

Zárásul pedig, semmi bajom az xp-vel sem! Nagyon sokáig használtam, és azért nem linux-ra váltottam le, mert szoktam játszani. Sajnos kellett egy licensz és nem örültem meg, hogy 20-25k-t fizessek a régiért, ha az újabb jobban kiszolgál...