• Polllen
    Mókás ez a sok hozzászólás...:D Egyrészt nem sok köze van a cikkhez, másrészről meg láttatok már vistát? (de úgy élőben, 1-2 nap teszteléssel?) A flamehez csak annyit, hogy akiknél core2 duoval az xp gyorsabb, vagy hárdver, vagy IQ problémák vannak, mivel már egy egymagos 3400+ sempronnal is érezhetően gyorsabb...

A cikkhez visszatérve pedig, sztem ha MS nem alakítja át nagyobb mértékben az xp-t, akkor elég hibás döntés...Windwost használok, egyik fan táborba se tartozom, de már tavaly februárban is az akkori kubuntu mérföldekkel megelőzte xp-t...15 perc alatt felraktam, volt minden ami kellett és sokkal szebb az alapfelület is...(nincs idegesítő driverezés, stb)

A kompatibilitással pedig kár sírni, mert ezekkel az olcsó laptopokkal úgy sem lehet mai játékokkal játszani(sztem annyira régebbiekkel se vga miatt), film nézésre, zene hallgatásra, tanulásra, internetre pedig ott pl. egy kubuntu, amit mint írtam felraksz és utána nem kell alapjáraton semmit telepíteni, ezeket a funkciókat kiszolgálja...

Aki meg dolgozni szeretne és laptop kell neki...khm...vegyen egy igényesebbet;)
    Mert ha telik a jogtiszta office-ra, akkor nem lehet gond egy nagyobb masina megvétele.