• HisF8
    Igen, és főleg olyan darabokat, amik az aktuális márkaboltokban nincsenek, mert lehet, hogy 20 éve kimentek a divatból, de nekem mégis tetszenek. 16-17 évesen volt egy kabátom (azóta sajnos kinőttem), több osztálytársam is megveszett érte, tényleg nagyon egyedi darab volt. Később neten rákerestem a márkára, kiderült, hogy valami ultra drága kabát volt egy 80-as években befutott divattervezőtől, egyetlen ruhadarabjából sem gyártanak 10-nél többet... Így utólag már bánom, hogy elajándékoztam, hibátlan állapotú volt, lehet, hogy még ma is értékes - 150 Forintért vettem.

A márkás ruhák amúgy tartósabbak, 96-ban vettem egy akkor nagyon drága fekete farmert, még ma is hordom, semmi baja, teljesen a testemre alakult (csak már szürke), egyik legjobb gatyám. Sportfelszerelésből is újat és márkásat szoktam venni, de mindig az adott célnak megfelelő kategóriában, például azt a pár futócipőt, amit tudom, hogy napi használattal 1 év alatt tönkreteszek (effektíve lekoptatom a talpát) alacsonyabb árkategóriából választok, amit ritkán kiegészítő edzésre, és így sokáig használok, arra nem sajnálom a pénzt - adott korlátokon belül.