A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kár lenne teljesen lemondani a tv-röl mint médiáról, de ha így és erre haladnak akkor ügyesen vágják maguk alatt a fát..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
De a válasz a kérdésre:
"Nem fogom egyiket se nézni, de az ismerõsök majd tesznek róla, hogy jól informált legyek"
Ide mit lehet írni?
válaszom hangos és egyértelmû igen.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én is nézek tv-t, bár lényegesen kevesebbet mint régen, és igen, nem lehet kikerülni. Ha a kezemnél van a távkapcsoló akkor némítok a reklám alatt. Alkotmányba foglalnám a valóságshow mentes tv nézés állampolgári jogát, valamint a "filmet megszakítva ugyanolyan hangerön reklámsugárzás" kötelezettségét.
😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy fõleg a nõk nézik és nem egy kollegám panaszkodik (mikor pl. skype-on beszélünk mert meló van, hogy az asszony ott nézi a háttérben és már kezd tõle megõrülni. Másik kollegámnál meg asszony otthon van pl. gyerkõcökkel, egész nap uncsizik, akkor nézi a falóvilágot, még NETEN IS. Ezek a tények. Namost szegény pasi álmából felköltve is tudni fog mindent a "sóról", pedig sosem ült le, hogy akár csak egy részt is megnézzem (és szívbõl gyûlöli, hogy ennyit tud róla).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a kiszûrni alatt azt értettem, hogy megállapítani, ki az, aki valóban nem nézi, csupán statisztikailag, semmi más szándék nem volt bennem 😊
A szavazó topic meg az SG-n belül is.
😊
@gercse: miért akarod kiszûrni azokat, akik nézik? Más emberek lesznek tõle, vagy másképp viszonyulsz valakihez azért, mert X mûsort nézi, Y mûsort pedig nem?
Amúgy az itteni szavazások - bár anonim és egészen kis minta - már sokszor bizonyították, hogy a többség ilyenkor az általa elképzelt elvárásoknak, és nem a valóságnak megfelelõen szavaz. Hogy mi van emögött, az érdekes kérdés - lehet, hogy sokan önmagukkal szemben sem õszinték, nemhogy mások irányába. Mások pedig itt a fórumon egy szerepet játszanak, ami szintén bizonyos típusú válaszokat, hozzászólásokat és reakciókat jelent, még szavazáskor is (sok hozzászólónál már elõre egyértelmûen borítékolni lehet, hogy mit fog mondani, neki ez a szerepe itt a fórumon).
A kérdésekre érdemes inkább úgy tekinteni, hogy egy beszélgetés indítórugójára, nem pedig komoly, vagy bármilyen szempontból felhasználható információforrásra.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mindenki azt nyilatkozik amit akar. Csak azt mondom: viccesen ütközik az ilyen statisztikák eredménye a tapasztaltakkal.
Ez nem személy szerint az elözö postoknak szól, nem vonom kétségbe az öszinteségüket. Egyszerüen annyi, hogy (munkatársi példán) nem "divat" felvállalni, hogy nézik, de ha beszélni kell róla akkor mindenki baromira képben van és aktuális a témában.. 😊
Természetesen ök sem nézik..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
aki idõsebben ilyen mûsorba jelentkezik, az meg beteg ember
sajnos ezt muszáj nézni, errõl muszáj beszélni... ez a mainstream
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Németül, angolul beszélek. Szeretek idegen nyelveket tanulni. Szívesen ismerkedek bárkivel a nemzetiségétõl függetlenül,ha normális arcnak tûnik.
Párkapcsolat kibontakozása céljából: egyéb...ez jön magától...nem zárnám ki a lehetõségét,h más anyanyelvû hímmel alkossak egy párt. 😊
Külföldön dolgozom, angol-német egész jól megy, így nem érezném szerintem problémásnak.. Németem mondjuk kicsit darabos, de fejlõdõképesnek érzem magam 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Igen, ismerkednék, mert lenne motiválóerõ.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Igen, kihívásnak veszem és ha kell megtanulom az adott idegen nyelvet is.
Igen, ismerkednék, mert lenne motiválóerõ.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu