A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gell97 kolega
Sz*rok az ilyen népbutító hülyeségekre.

chhaya
NEM.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
nem, mert egy büdös nagy internetfüggõ vagyok és inkább 24 órából 20-at netezek napközben ahelyett hogy tv-re pazarolnám eme drága idõmet. (sõt rosszabb is vagyok mint a valóságshow nézõk mert én a suliban/budin is 3G-zek)
Motoroj
Néhány csatornát én már akkor sem néznék ha teljesen leállnának az idióta mûsorokkal.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Büdös Bohóc
btw úgy hívják ezt, hogy hulu és netflix

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
kámin' szún

morcosqtya
Egy teljesen egyedileg összeállítható müsorkosár alapú tv-re várok. Bevállalható mennyiségü reklámmal de kategorikusan letiltható, kizárható tartalommal (valóságshow-k, ezo-tv).
Kár lenne teljesen lemondani a tv-röl mint médiáról, de ha így és erre haladnak akkor ügyesen vágják maguk alatt a fát..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Peter1
Az az igazság, hogy a TV2-öt és az RTL Klubot sem nézem. Az RTL Klubbon csak az F1-es "közvetítést", dehát azt is csak kényszerbõl, mert máshol nem tudom. A Nat. Geo, History, Discovery és társai adókon amiket nézek, pedig nincsenek ilyen típusú mûsorok.
De a válasz a kérdésre:
"Nem fogom egyiket se nézni, de az ismerõsök majd tesznek róla, hogy jól informált legyek"

Ide mit lehet írni?

QuippeR
"másképp viszonyulsz valakihez azért, mert X mûsort nézi, Y mûsort pedig nem?"

válaszom hangos és egyértelmû igen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dzsini
A maximális hangerõ már most is korlátozva van, a probléma az átlagos hangerõvel van - ennek a korlátozása folyamatban, az új médiatörvényben már dinamikusan van meghatározva a reklámok maximális átlag hangereje (a körülötte futó mûsorokhoz kell illeszkedni), nem tudom a végrehajtatás mikor és hogy kezdõdik vagy kezdõdött meg. További probléma, hogy sok csatorna nem magyarországi sugárzású (pl. román leányvállalatnál van, ezért mások a korhatárkarikák is), így rájuk az ottani szabályok érvényesek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
utóbbit keményen vizsgálják most is és valszeg be is fogják tiltani a "hangosabb reklám" c. játékot.

morcosqtya
Ezzel tisztában vagyok. Én örülnék a legjobban ha gugliznom kellene mi az, hogy való világ. De nem kell.
Én is nézek tv-t, bár lényegesen kevesebbet mint régen, és igen, nem lehet kikerülni. Ha a kezemnél van a távkapcsoló akkor némítok a reklám alatt. Alkotmányba foglalnám a valóságshow mentes tv nézés állampolgári jogát, valamint a "filmet megszakítva ugyanolyan hangerön reklámsugárzás" kötelezettségét.
😊

Hegi90
vv5-rõl múlthéten hallottam elõször, a másikról meg azt se tudom, hogy mi az.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Mivel nem tudod, hogy az itteni napi átlag 100-120 szavazó hogy áll össze, azokból melyik az a maximum 20, aki hozzászól, és ezekbõl úgy általában mennyi az õszinte, és mennyi játszik vagy trollkodik, így esélytelen a dolog 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Ne legyél hülye. Aki néz TV-t amúgy és tvkettõt vagy retekklubbot, az nem tudja nem nézni ezeket a valóságsókat, mert 5-10-15 percenként betolják a pofádba, bármit is nézel amúgy. Az összes lényeges részt meg fogod nézni, attól függetlenül, hogy mire adják magát a valódi összefoglalókat, addigra már rég alszol, de legalábbis lekapcsoltad a készüléket.

Amúgy fõleg a nõk nézik és nem egy kollegám panaszkodik (mikor pl. skype-on beszélünk mert meló van, hogy az asszony ott nézi a háttérben és már kezd tõle megõrülni. Másik kollegámnál meg asszony otthon van pl. gyerkõcökkel, egész nap uncsizik, akkor nézi a falóvilágot, még NETEN IS. Ezek a tények. Namost szegény pasi álmából felköltve is tudni fog mindent a "sóról", pedig sosem ült le, hogy akár csak egy részt is megnézzem (és szívbõl gyûlöli, hogy ennyit tud róla).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gercse
nem gondoltam, hogy egy rossz szóhasználatból ez lesz 😄
a kiszûrni alatt azt értettem, hogy megállapítani, ki az, aki valóban nem nézi, csupán statisztikailag, semmi más szándék nem volt bennem 😊

morcosqtya
Az SG egy mini rpg az életen belül..
A szavazó topic meg az SG-n belül is.
😊

Petka
Akkor menjünk és postoljuk tele a topikot fostalicska tv-mûsor" kommenttel 😄

Büdös Bohóc
látszik is, hogy ott nagyrészt nem azok az emberek vannak amúgy, akiket ezekben a topikokban látunk, sok gyökérrel van tele akik egész nap ott verik a nyálukat, hogy mi történt a villában stb 😄 Egyik nap benéztem, hogy beírjam mennyire tetszik a mûsor (értsd: "fostalicska tv-mûsor" komment hozzáadása) és elborzadtam...

Petka
bocsi 😊

Dzsini
ejnye, hát illik kiütni? 😊

@gercse: miért akarod kiszûrni azokat, akik nézik? Más emberek lesznek tõle, vagy másképp viszonyulsz valakihez azért, mert X mûsort nézi, Y mûsort pedig nem?

Amúgy az itteni szavazások - bár anonim és egészen kis minta - már sokszor bizonyították, hogy a többség ilyenkor az általa elképzelt elvárásoknak, és nem a valóságnak megfelelõen szavaz. Hogy mi van emögött, az érdekes kérdés - lehet, hogy sokan önmagukkal szemben sem õszinték, nemhogy mások irányába. Mások pedig itt a fórumon egy szerepet játszanak, ami szintén bizonyos típusú válaszokat, hozzászólásokat és reakciókat jelent, még szavazáskor is (sok hozzászólónál már elõre egyértelmûen borítékolni lehet, hogy mit fog mondani, neki ez a szerepe itt a fórumon).
A kérdésekre érdemes inkább úgy tekinteni, hogy egy beszélgetés indítórugójára, nem pedig komoly, vagy bármilyen szempontból felhasználható információforrásra.

OrioN the S
Sz*rok az ilyen hülyeségekre és be is sûríteném egy csatornára az összes ilyen hányadékot. Be kéne tiltani... börtönviseltek, cigányok meg kurvák mennek be, mert nem akarnak dolgozni. Remélem kigyullad az egész villa és ott rohadnak meg.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

morcosqtya
Miért kellene kiszürni?
Mindenki azt nyilatkozik amit akar. Csak azt mondom: viccesen ütközik az ilyen statisztikák eredménye a tapasztaltakkal.
Ez nem személy szerint az elözö postoknak szól, nem vonom kétségbe az öszinteségüket. Egyszerüen annyi, hogy (munkatársi példán) nem "divat" felvállalni, hogy nézik, de ha beszélni kell róla akkor mindenki baromira képben van és aktuális a témában.. 😊

Petka
Na igen ez is érdekes:

gercse
ezt is mindig elmondja mindeni, amit te, de akkor, mi a jó módszer kiszûrni azokat, akik tényleg nem nézik? 😄

morcosqtya
Ezeket soha nem nézi SENKI ebben az országban. Nem érdekelnek senkit, a szereplöket sem ismeri senki. Ennek ellenére sajnos minden reggel az fogad a munkahelyen, hogy 5 munkatársnöböl 4 azt taglalja milyen ciki volt tegnap a vv jocó de bezzeg a vv margit hogy megmondta a kis hülye vv vazulnak, stb.
Természetesen ök sem nézik..

Büdös Bohóc
nem nézek tvt

Sir Quno Jedi
Már mind1, úgyse nézek tv-t, már híradót se. Egy sorozat van amit néha nézünk, az is véget ér lassan, így nyasgem. Felõlem meg is szûnhetnek az adók mind az utolsó szálig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
TV-t sem nézek vagy 3 éve...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
elszomorító, hogy a mai fiatalok mennyire idétlenek, civilizálatlanok és a morális szintjük rendkívül alacsony szinten van, nincsenek céljaik, nincs felel

aki idõsebben ilyen mûsorba jelentkezik, az meg beteg ember

sajnos ezt muszáj nézni, errõl muszáj beszélni... ez a mainstream

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Petka
Kb 3 hónapja semmilyen tv csatornát nem láttam, nem is hiányoznak...

Lacee86
Sz*rok az ilyen hülyeségekre. Kb. hányingerem van tõlük...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ismerkednél olyan emberrel, kapcsolat kibontakoztatása céljából, aki nem beszéli az anyanyelvedet? ==>> Nézed majd valamelyik valoság showt?
párkapcsolat meg simán, japán lánnyal
volt egy amerikai meg egy brazil osztálytársam, a brazil buzi volt de az amerikaival jól megvoltam.
Igen, kihívásnak veszem...
Németül, angolul beszélek. Szeretek idegen nyelveket tanulni. Szívesen ismerkedek bárkivel a nemzetiségétõl függetlenül,ha normális arcnak tûnik.
Párkapcsolat kibontakozása céljából: egyéb...ez jön magától...nem zárnám ki a lehetõségét,h más anyanyelvû hímmel alkossak egy párt. 😊

SötétBarom
Igen/igen.

Külföldön dolgozom, angol-német egész jól megy, így nem érezném szerintem problémásnak.. Németem mondjuk kicsit darabos, de fejlõdõképesnek érzem magam 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lacee86
105, 103, 101, 110

byzhouse
01101001 01100111 01100101 01101110

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ha van elég motiváció, úgy nem nehéz. Meg én sokkal könnyebben beszélek a külföldi lányokkal az egyetemen angolul, mint angolórán a tanárral. Ott sokszor olyat kérdezett a hülye tanár, hogy még magyarul se tudtam volna rá válaszolni, meg úgy általában feszültebb az egész légkör. De a hétköznapi beszélgetéseknél sokkal lazább a hangulat, könnyebben elõjönnek a tanultak is. Az meg plusz jó szitukat eredményez, ha a csajnak sem anyanyelve az angol, mert legalább sorstársaknak érezzük egymást a nyelvi nehézségeket illetõen.

Sir Quno Jedi
Azokkal nem kell beszélgetni csak rámordulsz és ugrik is. Sõt ha jól van nevelve már morogni sem kell, tudja a dolgát! Éjjenek a zamurájosos filmek!

Igen, ha nagy a motiváció rá.

Igen, ismerkednék, mert lenne motiválóerõ.

Egy aranyos ázsiai lányért bármit. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

clio1616v
Explanation is accepted.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Sir Quno Jedi
Ez ma már még a buzgároknak is nyálas, nekem elhiheted! 😄

Lacee86
Tudom, ilyen kifejezések, h "lelki társ", pár, érzelem stb. ezek neked olyan buzisak...

morcosqtya
Az ékezeteken ne akadj fenn, telefonról írok, nincs hosszú ü és ö.

Motoroj
Bár nem vagyok a multikulturalizmus híve, de:

Igen, kihívásnak veszem és ha kell megtanulom az adott idegen nyelvet is.
Igen, ismerkednék, mert lenne motiválóerõ.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

clio1616v
lol nincs is ilyen szó, hogy cipöfüzö 😄

immovable
Én nem tudok németül, de ami kell azt megértettem velük.

Noch ein bier!

Blazen bitte zak und pak.

<#idiota>