• clio1616v
    igen

most, ahogy jövök haza melóból kikerülve a forgalmas utakat Érden egy rendkívül tehetséges női sofőrbe botlottam megint...

A Bajcsy-Zsilinszky utat és az Ürmös utcát összekötő Vincellér utcán mentem az Ürmös utca felé. A Vincellér utcáról tudni kell, hogy majdnem egészen az Ürmös utcáig emelkedő és elég meredek, de a vége előtt közvetlenül a Szürkebarát utca előtt van egy bukkanó.

Amikor ide értem - szerencsére most nem 50-nel közelítettem meg - észrevettem, hogy a bukkanó után egy autó áll előttem az úton és tolat!!!

Egy nő volt, dudáltam, hogy menjen már valamerre el az utamból, de pláne ne tolasson nekem :D Erre nekiállt integetni, gondolom azt akarta jelezni, hogy ő le akart fordulni a Szürkebarát utcába, csak túlment...

Nem is érdekelt volna, mert ráérek... ha mögöttem nem jönnek és mivel a bukkanó miatt nem vagyok féktávon belül látható, valamint itt a kis gyenge autók olyan 60-70-nel szoktak felerőlködni a dombon.

Így amíg szerencsétlenkedett a nő, addig vissza kellett tolatnom, a bukkanó tetejére, hogy lássanak és időben fékezhessenek.

Láttam a nő szemében a kétségbeesést, hogy most mi lesz, ez miért is dudál, hol vagyok egyáltalán, miért nem tolat az autó tovább? stb. kérdések merülhettek fel a vezetésre éretlen női agyában.

Az ilyen járjon tömegközlekkel és várja otthon a férjét finom ebéddel, nem értem miért kell erőltetni, amiben nincs sikerélménye.