Elég más családba nőttem fel (élek most is..) mint az átlag gyerek. Szüleim gazdasági területen dolgoznak,(nem, nem alkalmazott 70nettóért mielőtt belekötnél, meg hogy hülye vagyok én ehhez)
Hidd el, nagyon is így működik, sokan elég jól megélnek a támogatásokból, mások meg a béka segge alatt vannak. Jótékonykodás mint ilyen szinte sehol nincs, mert nincs miből. Az ország csőd szélén, vállalkozók szint úgy. Ügyfelek közül nem egy cég dőlt be az utóbbi 2 évben.
Látom te is munkanélküli vagy, te is elmehetnél más területre is.
Csak leszarod, mert gondolom többre tartod magad, minthogy 3750-ért dolgozzál 8 órát egy szutykos gyárba. Ne mondd hogy nincs ilyen lehetőség se, mert ha egy diák tud találni munkát(ismerősi körömből is..) akkor te is tudnál..
Nem kellett volna minden jöttmentnek 10-15 millió hitelt felvenni, és most nem kéne rinyálni hogy nincs miből élni... Ennyire egyszerű..Persze a magyar az nem semmi nép, mutatja azt is ami nincs..
Nehogy már az átlagközép családok adójából fizessenek ki mindent, mert a csóró elverte a pénzt, most meg sír a szája..
A korom lényegtelen szerintem, látszólag már most jobban átlátom a helyzetet mint te.. Meg az utánad lévő komment is ( jé, hogy ő is munkanélküli az adatlapja szerint.. hát meglepő..)