A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a tesómat és a barátnõjét vittem pár évvel ezelõtt egyikre, de az a sok barom aki ilyenre elmegy és ott tobzódik, na ez az amire én nem vagyok kíváncsi... az igénytelenség netovábbja
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
koncert meg:
0:47-tõl, a többiekkel együtt énekelni... eargasm
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Novarock, Ausztria :>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyéb: Utcazene Fesztivál Veszprémben (ingyenes)
egy napot a Balaton Soundra a Thievery Corp. miatt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.tenke.hu
Nagyon tetszik neki, sorra nézi az állatokat: a majmokat, a tigriseket, struccokat, stb.
Odaér a zsiráfok kifutójához. Nézi a zsiráfot, nézi, csóválja a fejét.
Már vagy egy órája bámulja tátott szájjal, mire hitetlenkedve csak ennyit tud mondani:
- Márpedig ilyen állat nincs!!!
Spread De Love!
1) A magyar emberek megegyeznek a budapesti emberekkel
2) A vidéki (külföldi) emberek nem ismernek jármûveket, gyalog utaznak, általában mezítláb
3) Vidéken nincs is internet (meg úgy általánosságban véve semmi sincs), úgyhogy alapból értelmetlen lenne vidékieket is megkérdezni
Spread De Love!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez így annyira fasz kérdés, mintha csak bp létezne, a többi "faluba" a parasztok meg traktorral járnak, nekik úgyis mindegy <#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Spread De Love!