• KaBuTo666
    T-online...nagy fos az egész, randomra amikor kedve tartja megszakad egy rövid időre...persze szóltam nekik de szerintük nálam a hiba és ezért nem jönnek ki megjavítani...akkor javítsam meg én?
    Nem nekem kell ehhez érteni, hanem nekik...
    Pont ez az hogy egy két emberüket ki kellene hívni a házamhoz és jól benyalniuk nekem, tisztelettel és türelmesen beszélni, megjavítani a problémát és közben egy kávét - egy pohár vizet se elfogadva végezni a teendőket a probléma megoldása érdekében aztán tisztelettel való elköszönés viszontsohanemlátásra...valami router csere kellene ide vagy franc tudja nem vagyok informatikus...de persze szarnak rám. Amint lejár a szerződés váltok is másra...Érdekes hogy mikor nem t-online volt hanem emitelnetem, az perfektül futott gond nélkül - aztán a mocsok tonline megvette és azóta szar...a városban nem csak én küzdök ilyen gondokkal, jó pár ismerősömnek is ez a baja...és szintén szarnak rájuk is. Arról nem is beszélve hogy nem olcsó se...ilyenkor születtem volna BP-n...olcsó és rohadt jó a sebesség gond nélkül internet 4ever.