• kakimakifsz
    Véleményem:

Kik vannak főleg ellene: főleg egy bizonyos népcsoport tagjai, akik bizonyos módon gondolkodnak.
    Legjobb gondolata ennek a Klubnak pl.: a büntetés, korlátozás helyett megoldás. A nem túl régi KRESZ-es kérdésem kapcsán is elgondolkodtam, hogy ha a törvényhozók nem úgy próbálnák csökkenteni a halálos közlekedési baleseteket, hogy folyamatosan büntetik a jónépet, hanem a már jelen kor technikai színvonalán is létező cuccokkal megakadályoznák a gyorshajtást, irányítanák a közúton közlekedő járműveket, figyelnék az éberséget stb. (és ezeket a cuccokat nem egy profithajhász milliomos cég kínálná csillagászati áron) mennyivel jobb lenne.

A mai világot még az önzés hajtja, de 200-300 éve az emberek nagy része még hitt Istenben és sokkal sokkal butábbak voltak, mint most. Ha majd eléggé megvilágosodott lesz a Föld, akkor ki lehet irtani azokat, akiknek az esztelen szaporodást, a technikai vívmányok visszatartását/lejáratását, a hírek vissza tartását([apró]aki szerint ez a 3 összeesküvés elmélet, az cionista haza/Földáruló sztem[/apró])és tulajdonképp a globálisan rossz dolgok 100%-át köszönhetjük.

Félreértés ne essék és sem Zeigeist-os sem szabadkőműves nem vok. Attól sokkal frankóbb vagyok