A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

azért kell vasalni, hogy ne cicagatyákban járkáljatok két mosás után, meg ne úgy nézzetek ki, mintha a frontról jöttetek volna
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy félreértés ne essék, én nem vagyok antivasalós, csak sztem azt kell vasalni, amit szükséges, a többit minek. Ez a fertõtlenítés dolog hülyeség, egy normál immunrendszerû embernek miért ne volna elég, ha rendesen meleg vízben, mosóporral, öblítõvel ki van mosva a ruhája?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De nadrágot is szoktam vasalni, mert az is csúnya gyûrve.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A vasaló talpára odaégettem a textilt😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
én meg nem szoktam vasalni,mert f*sok,hogy megégetem a ruhát 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A mosás szerintem bõven eleget fertõtlenít, de lehet, hogy van ilyen cél is mögötte.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én szinte alig vasalok.. inget-blúzt kb, ünnepekkor terítõt, de én jobban szeretem a csupasz asztalt. Azt nem rántja le a gyerek 😉
Na jó mind1, annyira nem érdekes téma, csak picit tényleg érdekelt volna az eredeti kérdésre a válasz, ill az eredmény.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
én amúgy úgy szoktam hogy 1 göncömet az ajtóra rakom (egy törülközõ alatta, kiterítve) ha úgy szárad meg akkor annyira nem gyûrõdik.
*engem nem engednek vasalni itthon, még elrontanám a vasalót, vagy a ruhát 😄 de ha nagyon fontos megcsinálom
De ha már így van, válaszolok arra is: Csak akkor van nálunk vasalás, amikor nagyon szükséges, télen nem vasalok pólót még ha gyûrött se, úgysem veszem le a pulóvert stb.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)