• Molnibalage
    Egyáltalán nem tartom jöhejesnek. Inkább azokat, akik állandóan a sebességkorlátozások ellen ágálnak. Ezek után én bizitsten nem adnék jogsit neked még rollera sem...

Egyszer 10-12 km/h körüli tempóban brináztam egy épület takarásából kironott a járdán egy 6-7 éves forma kisgyerek brigával. kb 2-3 méterre volt tőlem, mikor megláttam. Esélyem nem volt teljesen leállni. Az ő bringájának vázát pont úgy kaptam el, hogy teljesen beblokkolta az első kerekemet és félig átfordultam a kissrácon bringástul. A lábát centikre kerültem el az első kerékkel. Félig átfordulás közben nagyjából függőleges tengely mentét megforgattam és kicsit eldöntöttem őt, de nem esetem rá.

Nos, ha nem én, hanem egy autó jön - és nem 20-szal, és sajnos van olyan ökör, aki 40-nel gyorsít ki ott - akkor a kissrác valszeg MEGHAL, mert az autó fejbetalálta volna szerencsétlent.

Annyira nem volt baja, hogy fogta a bringát és szaladt haza - szülő sehol nem volt a láthatáron... - és meg csak félig a földről kiabáltam utoljára, hogy "jól vagy?, ne fuss, el nincs baj!".

Azóta sem láttam a srácot. Az én bringám első kerekének annyi volt, mert 5-6 centis kitérésű 8-ast deformált bele a beakadás és átfordulás...

Mai napig nem értem, hogy a kissrác hogyan nem sérült meg. Rakjak be GE fotót, hogy hol volt? Hazafele lekapjam a helyet?