127612
  • Metalmilitiakid
    Nem, mindig kiléptem. Illetve elfogyott a meló és végzett a cég.
  • jazzy
    Nem, mindig kiléptem.

Viszont ezt majd leírhatnád: Igen, első napon. A főnök és két-két kedves kolléga miatt. (Ez a válasz, a kérdés beküldőjének van fenntartva).
  • Szavazó roBOT
    Hogyan viszonyulsz a gyerekekhez? (~5-12 éves) ==>> Rúgtak már ki a munkahelyedről?
  • predator1982
    vannak gyerekek akiket szeretek, próbálok alkalmazkodni:-)
    egy fiút, ha meg úgy alakul egyet se, most nem látok rá esélyt egyenlőre
    tisztelem őket, persze a normális határokon belül
    egy sem él
    semleges, illetve semmilyen, kb. egyik nagyanyámmal volt valamilyen kapcsolatom...
  • szjuca

Vannak gyerekek, akiket szeretek, de vannak akiket nem. (pl.: a szomszédét)
    1-2. (2 van, ennyi volt tervezve)
    0
    Kifejezetten jó. (nagyon hiányoznak/fognak hiányozni)A mai napig könny szalad a szemembe, ha eszembe jutnak, pedig tizenéve nincsenek köztünk. Nagyon szerettem őket.
  • 89
    Szeretem a gyerekeket, mindig mosolyt csalnak az arcomra.
    3-4-et szeretnék
    Tisztelem őket, türelmes vagyok velük. (de néhány rendesen fel tud húzni és akkor oda a tisztelet)
    3
    Semleges
  • N o N a m e
    Milyen (milyen volt) a kapcsolatod a nagyszüleiddel?
    Egyikkel nagyon jó, a másikat utálom (smucig vénasszony, soha semmit nem kaptam tőle, mindig csak köcsögösöködött, a temetésén röhögni fogok, vagy el sem megyek).
  • jazzy
    Meglátjuk, biztos változol még, én azért adnék 1 esélyt neki idővel :)
  • jazzy
    Bocs azonnal főbelövöm magam, hát csoda, hogy ilyen link értetlen alakok mellett, mint én, nem akarnak gyereket?
  • chhaya #89006
    Nem zárkózom el a dolgoktól, a saját gyerekem biztos más lesz.
    De egyelőre a legcsekélyebb szintem sem fejlődtek ki az anyai ösztöneim, szval... ráér. :)
  • SötétBarom
    Engem konkrétan a monogámia basz fel, de törvénytelen módon. :DDD
  • Molnibalage
    Majd, ha sikerül értelmezni amit írta, akkor szerintem gyere vissza. Itt nem a külső kinézetről van szó...

Végignéz a sok link alakon, a listákon, az alkoholistákon, azokon, akik soha nem nőnek fel, stb. Ehhez add hozzá, hogy mennyira családbarát ma az átlag magyar munkahelyek nagy része...
  • jazzy
    Én ezt nem vonom kétségbe, mert vannak olyan emberek akik nem alkalmasak rá.

Viszont nem tudhatod, mert nem volt még gyereked. Az, hogy hogy viszonyulsz más gyerekekhez nem számít. Én sem tudok mit kezdeni egy <5 éves gyerekkel, meg kellemetlen amikor ideadják, hogy játsszál vele, de a sajátod azért mégis más.

Az ember sokat változhat pozitív irányba. Én így látom.
  • jazzy
    Bocs de nem látom ennek mi köze az akarok-e gyereket vagy nemhez. Attól, hogy látott valaki ronda férfiakat / nőket már nem akar gyereket? Számomra ez értelmetlen érv.
  • chhaya #89001
    Valószínűleg rengeteg okot fel lehetne sorolni, hogy miért akar egyre kevesebb nő gyereket...
    Én személy szerint nem tartom magam rá alkalmasnak.
  • Molnibalage
    Szerintem kettőn áll a vásár. A nők egy része végignéz a férfi kínálaton és viszont a férfiak a nőkön. Aztán megszüetik az elhatározás...

• jazzy
    Bocs de mi az, hogy manapság a nők egyre nagyobb százaléka nem akar gyereket? Ez valami evolúciós defekt? Esetleg én vagyok defektes mert szeretnék 2-3 gyereket?
  • Marci0115
    valahogy a mai lányoktól távol áll a szülés, sajnos
  • chhaya #88997
    Amíg távol vannak tőlem és dolgaimtól, addig kifejezetten kedvelem őket.
    Nem érzem úgy, hogy valaha szeretnék gyereket... de ha ez változna, akkor egy fiút és egy lányt.
    Az idősekkel (meg amúgy kb. mindenkihez) kedves vagyok és türelmes, meghallgatom őket mindig... kifejezetten szeretni szoktak valamiért.
    Egy mama és egy papa van még, a másik mamát és papát nem ismertem.
    És természetesen jóban vagyok velük. :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem bírom a pulyákat, ők viszont imádnak engem és én is egész jól bánok velük. Nem bírom őket, mert folyton figyelni kell rájuk, egy óvatlan pillanat és kinyírják magukat egy kanállal, vagy éppen a szőnyeg csücskével. Mindezekmellett elemi gonoszok és önzők, hiszen az erkölcs és morál azok bezony tanult dolgok, ebben ők még nem jeleskednek. Tudatlan kis genyák általában. Ha a szüleik hülyék (és többnyire azok), akkor ők még azoknál is halmozottan hülyébbek szoktak lenni, az meg már sok.

Persze a saját gyereke az embernek az más. Most nem nagyon áygom rá, de egyszer rámjöhet még. Egy-három gyermek befigyelhet, vagy amennyi gyün!

Öregeket jobban eltűröm, azok már érdekesebbek.

1 nagyszülőm él már csak.

Semleges volt velük a kapcsolatom, illetve kiskoromban az apai ággal szorosabb, de nem sokáig.
  • Máté94
    Gondolom, hogy fejben eldönti, hogy ez az ember neki most hasznos, vagy sem. :)
  • Broafka
    hát lehet, de én olyan családban nőttem fel, hogy elsősorban tiszteld a szüleidet és még inkább az idősebb rokonaidat. Persze én sem vagyok gép, az egyik nagymamám terrorizálja a családot, kezd egy kicsit megkattanni és bunkó is. Úgyhogy nála persze az "ahogyan te viselkedsz másokkal, úgy viselkedünk mi is veled" elvet valljuk kb.

De egy kisgyereknek kicsi a tűréshatára, éppen ezért hamar elsírja magát, és ez természetes, az esetek 80%-ban meg lehet vígasztalni (nevetéssel, játszással, kajával, dajkálással) és szerintem ez így van rendjén. Egy gyereket csak szeretni lehet.

Az öregek valóban nagyon gonoszak tudnak lenni, de inkább bólogass, nyomj oda egy kötelező mosolyt és szard le ha nagyon muszáj, de tiszteletlenül sose beszélj velük.
  • Zoli007
    Bocs, nem tudom mi magyarul.
  • Molnibalage
    Mit kell csinálni...?
  • Zoli007
    Nézd, nem tudom, milyen családban nőttél fel, de én nagyon szarban, szóval ez van. De hogy válaszoljak a kérdésedre, kedvelem az olyan embereket, akik nem akarnak átvágni, és nem csak fogyó eszköz vagyok nekik. Sajnos az élet megtanított rá, hogy az emberekre whitelistinget kell csinálni.
  • toysoldier
    Vannak gyerekek, akiket szeretek, de vannak akiket nem
    1-2.
    1-2-vel szóba állok, de a legtöbb beszéde annyira zavar, hogy eljátszom a süketet.
    1
    Kifejezetten jó
  • Broafka
    szép... gyűlölöd a gyerekeket, csak azért akarsz gyereket, mert adókedvezmény, és utálod az öregeket is. Kit nem utálsz? (magadon kívűl)
  • Zoli007
    Kifejezettem gyűlölöm a gyerekeket. Nem szeretem a rinyálást, ordibálást hallgatni. Főleg a nővérem gyerekeit rühellem vele együtt.

1-2 gyereket mindenképp szeretnék, mert adókedvezmény, fajfenntartás ugye. Viszont, ha lesz anyagi lehetőségem, akkor minél többet, nem árt a nagy család.

Rühellem a nyugdíjasokat, mindig kioktatnak, meg a tököm tele van a süket dumájukkal, hogy a szociban jobb volt, meg mittudomén. Úgy beszélnek, mintha megették volna a világ összes tudását.

3, apám oldaláról nagyapám nem él. Meghalt, mielőtt megszülettem volna.

Semleges. Apám felőli nagyanyámmal semleges, de néha unom az állandó panaszkodását. 80 éves, volt rákja, szívrohama, cukorbeteg, de komolyan mondom tuti túléli az egész családot. Az anyám felől inkább rossz, mert nekik az az etalon amit a "szomszéd Józsi" unokája csinál. Sosem lehetek elég jó. Öregapám ráadásul folyton politizál, nekem meg van sokkal nagyobb gondom is.
  • Rettenthető
    - Vannak gyerekek, akiket szeretek, de vannak akiket nem. (pl.: a szomszédban óvoda van, és vannak akik normálisan játszanak, de vannak akik teli torokból üvöltve tudnak csak játszani).
    - 3-4
    - Egyéb: a fellépésüktől függ. Az öregség egy állapot, nem érdem.
    - 0
    - semleges
  • Blum
    Vannak gyerekek, akiket szeretek, de vannak akiket nem. (pl.: az unokaöcsémet...na az valami hihetetlenül rossz gyerek,az anyja baszik normálisan megnevelni)
    1-2.
    Tisztelem őket, türelmes vagyok velük. (Legalábbis próbálok)
    Egyik nagy szülőm sem él már. Csak az anyám felőli mamám-at ismertem,mire megszülettem,addigra a másik 3 már rég elhunyt.
  • Broafka
    Az öregeknél igazából tisztelem, vagyis tisztelném őket, ha (kivétel a mi családunk öregei mert ők, egyet leszámítva, nagyon kedvesek) nem lennének olyan bunkók és agresszívek.

1-2 gyereket akar mindenki? ezért hal ki a magyar nép. Mondjuk megértem, több gyerek több pénz, több felelősség. Több fizetés kéne és akkor több gyereket is tudna vállalni az ember
  • NEOreg3
    nincs türelmem hozzájuk

0

legtöbbjüket ki nem állhatom

3

semmilyen
  • extramagascsaj
    Vannak gyerekek, akiket szeretek, de vannak akiket nem. (pl.: a szomszédét)
    1-2
    Mindenkihez úgy viszonyulok ahogy megérdemli. Az öregedés természetes folyamat,emiatt nem fogok senkit jobban vagy kevésbé tisztelni,csak annyira,amennyire maga az a személy okot ad rá. Egyébiránt alapjáraton udvarias és kedves vagyok mindenkivel,amíg úgy érzem,hogy megérdemli.
    2 él. 2 Mama
    Kifejezetten jó. (nagyon hiányoznak/fognak hiányozni)
  • Peter1
    Szeretem a gyerekeket, mindig mosolyt csalnak az arcomra.
    1-2.
    Tisztelem őket, türelmes vagyok velük.
    0
    Kifejezetten jó. (nagyon hiányoznak/fognak hiányozni)
  • SötétBarom
    Irritálnak a gyerekek.
    Majd kiderül.

Tisztelem őket, türelmes vagyok velük.
    3
    Kifejezetten jó.
  • Lacee86
    Jó kis kérdéssor. :)
    -Vannak szeretnivaló gyerekek, de vannak, akik kifejezetten irritálóak. Na a szomszédé nálunk pont nem, az nagyon aranyos.
    -Max. 2-t szeretnék. Lehetőleg 1 fiú és 1 lány, kis korkülönbséggel.
    -Tisztelem, türelmes vagyok velük, legalább is próbálok. De azért ennél árnyaltabb a kép. Azért mert öreg, még nem feltétlen kell földre borulni előtte. Nagyjából ugyanúgy meg lehet ítélni, h milyen ember, mint egy fiatalnál, de persze a kor azért egy alap tiszteletet feltételez. De ezzel sok öreg visszaél, és az undorító...
    -Sajnos már egy nagyszülőm sem él. Apai nagyszüleimet nem ismertem, anyai nagyszüleimet nagyon szerettem, de sajnos már pár éve nem élnek. :(
    -Nagyon jó kapcsolatom volt velük.
  • Szavazó roBOT
    Melyik külföldi országban vállalnál munkát a legszívesebben? ==>> Hogyan viszonyulsz a gyerekekhez? (~5-12 éves)
  • morcosqtya
    Itt világot láthatsz...

• N o N a m e
    - USA
    - Ország hangulata, a pénzt leszarom itthon (RO) is jól megélek
    - Igen (egyetemista vagyok, jövőre nyári munkára tervezem Amerikába látogatni, és nyári munkaként bármit bevállalok, úgysem a pénzért megyek, hanem hogy világot lássak, és picit önállósodjak), később ha elvégzem az egyetemet, persze hogy a képesítésemnek megfelelő munkára mennék.
    - Forever
    - :)
  • morcosqtya
    Még él kb 4-5 hozzá(m)tartozóm, így van mire fogni a lustaságot és a konformizmust.