bazzeg rosszul szavaztam, -1 az oprendszerből, mert most jutott eszembe hogy ez már az eredeti win7-em, msdna-ról :D
amúgy képszerkesztőt, és irodai csomagot használok "lopottan" (tulajdonképpen nem loptam, az eredeti oldalról szedtem le, csak a próbaidőt hosszabbítottam meg :D). PS és M$ office, ha ms office nem lenne törten open office-t használnám, másik gépen használom is, ide nem is értem miért ezt tettem fel :)
Photoshopot nem tudom mivel helyettesíteném, gimp elég fapados :/
A többiből ingyenes, kivéve játékokból, ott amivel játszok (css, arma2, lfs, tdu2, tf2, killing floor, gmod) mind eredeti, mivel mind multiplayeren alapszik, és fasznak van kedve szívni a törtszerverekkel, tungle, hamachi és társai szarokkal.
Meg ezek nem olyan drága játékok már (főleg, hogy css pl 1200 óra játékot adott már az áráért cserébe).
Néha 1-1 játékot letöltök, de max 1x játszok velük, ritka az olyan játék, amit letöltök, és több alkalommal is játszok vele (homefront talán kivétel volt, mert azzal 2x játszottam :D). Így ez nem minősül használatnak, legalábbis szerintem :)
Igazából nem szeretek a megszokottól eltérő rendszerű játékokkal elkezdeni játszani, főleg multiban nem...