127612
-
xxxpaulxxx #88294 Nem tartom egyáltalán
Keresnek, ha akarnak...
Eléggé szétszakadt a család és a tökünk kivan ebből... Az egyik fele érdekből... a másik fele meg csak amiatt, mert még él a nagyanyám és akkor is csak olyan félévente 2-3 órára, mert "dolguk van"
^^ -
értelmes kérdés
-
Új avatar? -
clio1616v #88291 csak amennyire jólesik -
semennyire -
kurvára nem látogatjuk egymást. ők jönnek, ha valami bajuk van.... :S -
Rühellem a rokonokat. Csak a legközelebbi családomat viselem el, a többiekre nyilván semmi szükségem, csak a baj van velük, így igyekszem minimálisra szorítani a kapcsolatot velük. Az ember nem válogathatja meg a rokonait, de a barátait igen. -
Szavazó roBOT #88287 Ha lehetséges lenne, klónoztatnád magad? ==>> Mennyire ápolod a rokoni kapcsolatokat? -
Tsol #88286 Szó se lehetne róla! Belőlem csak egy lehet.
Azért mert #88285. -
Minek klón??? Mi a rohadást csinálnék egy kismandróval, aki ráadásul az összes örökletes problémámat örökölte (jó kis örökléses mondat)???
Amúgy sem én lennék, hanem egy tök másik önálló személyiség. Ember meg van épp elég ezen a fránya bolygón, minek gyártanánk még klónokat is? -
karajjj #88284 belőlem egy is sok :D -
sokat nézel képregényadaptáció filmeket? Esetleg crysisal is játszottál :D -
"Űrben is életben maradjak skafi nélkül."
Ez a képesség gyakran jól jön az embernek.
-
-
Fbn Lx #88280 azt hiszitek, hogy a klónotok elvégezné a feladataitokat
mindketten egymást baszogatnátok, hogy csináljon valamit, és együtt szarnátok rá -
tökéletes trükk?:D -
Azonnal! Jó lenne egy "ikertestvér", aki felvált néha.
Míg én otthon lustulok vagy dolgozok,addig a másik énem tanul. -
clio1616v #88277 nem tudnék mit kezdeni egy újszülöttel -
Blum #88276 Azonnal!
Hiány van az országban jó pasikból,szal...:GGGG -
Igen. Most lusta vagyok belegondolni, hogy mik lennének a hátrányai, de így elsőre jól jönne. -
EnxTheOne #88274 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hé, most rolam beszélsz? :D -
EnxTheOne #88273 Jó lenne. Nem is ártana ha lennének különleges képességei. :D
De ha más nem, akkor halálom elött átmásolnám bele a tudatomat, és igy örökké élnék. :D Illetve ha lenne 10 klonom, akkor szinte semmit nem kéne majd tanulnom vizsgákra. :D -
Mint "A Sziget" c. filmben lévő klón, úgy jöhet. :D -
Csak a test kéne, hogy legyen szerv, ha kell :D -
felesleges, mivel ugyanolyan lusta, életképtelen fasz lenne, mint én, akire nem lehet számítani -
Csak úgy simán nem.
Inkább csak klóntest kéne, de a személyiségem is legyen átültetve.
Mondjuk a klóntest simán nem lenne elég.
Valami upgrade legyen benne.
Sebgyógyító nanorobotok, vagy valami robot alkatrészek, hogy dobáljam a kamionokat, repüljek stb...
Űrben is életben maradjak skafi nélkül. -
simán! :)
a klónom végezné a dolgomat, én kockulnék :D -
+1, de gondolj bele, többet tf2-zhetnél. -
Nem. -
nem, egy is sok belőlem. -
Szavazó roBOT #88264 Rövid vs hosszúitalok? ==>> Ha lehetséges lenne, klónoztatnád magad? -
Hosszú főleg.
Gin tonic, Havanna cola, almdudler fehérbor, ilyesmi. Sört is szeretem, de abból berugni mocskos egy dolog :Dddd -
de szerintem ez még így rendjén van. hamarabb rakom le a piát mint hogy ő rakna le engem. -
Mindegy, úgy is csak ritkán barátkozok velük. -
Főleg sör, nagy ritkán fehérbor, ha meg rövid, akkor vodka vagy pálinka. Szóval mindkettő. -
Persze, olcsóbban megússzuk. :) Én sem bírom nagyon. -
Ugyanez. Amikor már nem rémlik, hogy a másnapjaim milyen szarok, akkor néha ismét eszkalálódik egy-egy sörözés valami mássá. -
commissioner #88257 ha nagyon szomjas vagyok, akkor hosszú, ha nem, akkor rövid
de pl. meccsnézés közben csak hosszú a jó (főleg, ha hosszabbítás és tizenegyesek is vannak... :D) -
Nem is baj :-D -
Az esetek 90% sörözök, mindig tudom hol a határ, néha elfelejtem és kiütöm magam, aztán egy fél évig emlékszek rá hol a határ (és hogy mennyire rossz másnap) de sajna néha elfelejtem :)))