"Személy szerint én szimplán hülyének tartom azokat, akik ennyivel magasabb árat adnak ki olyan termékekért amelyek minőségükben és tudásukban nem múlják felül a konkurens gyártókat."
Személy szerint pedig kiadnék 1,5x annyit is egy Apple iMac-ért, mint amennyit kiadtam, mivel amióta átálltam erre a platformra, kb. 30-50%-kal megnőtt a hatékonysága a munkavégzésemnek. Nem, nem azért, mert sznob vagyok. Nem, nem azért, mert gyors a gép, hisen PC-ből is össze lehet rakni olcsóbban sokkal gyorsabbat is, hanem azért, mert kvázi a szoftver és a hardver teljes összhangban a kezem alá dolgozik. ÉS EZ ITT A LÉNYEG. És aki mást állít, az nem próbált még Apple gépet. Hackintosh nem ugyanaz, utálok szenvedni meg hekkelni, stb. Dolgozni szeretnék normálisan, gyorsan, kultúráltan. Aki pedig azért elítél valakit, mert az ő igényeihez mérten kiad X forintot egy drágább termékre, az igencsak buta emberke, mert a saját igényeit és a saját gondolkodását tartja etalonnak és olyan korlátolt, hogy nem tudja felfogni, hogy vannak eltérő igények is.
Én sona nem szólom le azt, aki nem Apple cuccokkal rohangászik (más kérdés, hogy nem értem meg, hogy miért bonyolítják az életüket, de elfogadom azt, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak ezt az árkategóriát), de elvárnám azért, hogy nem azt kellene hallgatnom most már a sokadik helyen, hogy én milyen nagyképű, meg sznob vagyok, csak azért, mert ezen a platformon sokkal jobban és hatékonyabban tudok dolgozni...