A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jobban félek attól hogy valami baleset fog érni, mint attól hogy lebetegedjek. Inkább ez jellemzõ rám.
anno 1987
Erõsen hipochonder jelleggel nyomom néha. Persze van, amikor hónapokig semmi 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ergo nem vagyok hipochonder, és nem is leszek...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha nem vagyok beteg, minek parázzak rajta elõre.
Ha beteg vagyok, akkor már mindegy, gyógyulni kell.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
szeretnék egy harmadik kezet operáltatni a hátam közepére, hogy könnyebben tudjam kitörölni
anno 1987
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hisz kiszúrja a szemed
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Két szemfogam volt (a tejfog nem esett ki, már jött elõ a csontfog), azt eltolódott a felsõ fogsorom, valami nagyon brutális állkapocstöretéssel meg másképp összeforrasztással lehet csak megoldani.
Inkább leszoktam a mosolygásról 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
u dont have to listen anybody else but me
Spread De Love!