• xxxpaulxxx
    "Az apple végülis általános termékeket (más gyártók is csinálnak olyat, jobbat is, rosszabbat is) forgalmaz de sznob áron."

Nos... tegyük fel van egy ipod classic... annál is ezt gondolod? Én ezt még nagyon rég kiszúrtam magamnak... csakhát ugye az árát magnak éreztem (holott belegondolva 120 gigáért 60 ezer nem volt sok...) Nem vagyok se sznob, se nem volt vagizhatnékom... szimplán volt rá egy lehetőségem, hogy kijutottam angliába és volt rá "fölösleges" pénzem... aztán gondoltam miért is ne vegyem meg ott olcsóbban, amikor előbb-utóbb úgy is lett volna.

Az ipademet én se vettem volna meg, mert azt tényleg "fölöslegesnek" érzem (persze így, hogy van, így nem az), de egy ismerősöm ezzel tudta odaadni egy tartozását... aztán nem akartam eladni:D

És az Apple igen is jó minőségű "kacatokat" gyárt, aminek elkérik az árát. Az én ipodom már 2 éve megvan és semmi baja nem volt (aminek örültem is, mert már a megvételének napján elhagytam a jótállástXD)

De ok... érthető, ha te sznobnak és fölöslegesnek tartod ezeket a cuccokat... de ha az ipodoknál jobb mp4 lejátszókat tudsz nekem sorolni, akkor emelem kalapom;D