• extramagascsaj
    Utálom beismerni, de clionak igaza van. Nem csak a barátoktól lesz az ember társasági lény.

Ilyen tekintetben is hasonló a válaszom: társasági lény vagyok. Szeretek ismerkedni, hála Istennek könnyen is ismerkedem. Gyorsan a bizalmukba fogadnak az emberek. Mindig jó kapcsolatom volt a kollégáimmal, főnökeimmel és az üzletfelekkel is. Nagyon sok embert ismerek munka, iskola és szórakozás révén is. 10 olyan barátom van,akire rá merném bízni az életem is. Nagyon sok, akire általában számíthatok,de azért fenntartásokkal kezelem a kapcsolatot. Haverok, ismerősök meg töménytelen mennyiségben. Mivel általában mindenkivel kedves vagyok és nyitott a való életben...ezért nem igazán van olyan ember, akinek unszimpatikus lennék...de persze akad olyan is.
    A legtöbb ismeretséget az élet hozta...és nem a gép előtt, de akadnak olyan ismerősök/barátok is, akikkel neten ismerkedtem meg, aztán személyes kapcsolat kerekedett belőle, és olyan is akad, akivel még nem találkoztam, de tartalmas a kapcsolatom vele, bízunk egymásban. Jó ez így. :)