értem, utólag már rájöttem én is, hogy hülyeséget írtam :)
Az itt fórumozók azért eléggé válogatott környékről származnak (jelenleg Magyarországon a háztartások kb. 40%-ban van számítógép, az internetes elérés mondjuk a fiatalabbak körében nagyobb, mert van az iskolában, stb.) - tehát amit maguk körül látnak, az már bőven az átlagon vagy afelett van, nagyon kevesen, és alig találkoznak közülünk olyanokkal, akiket pl. a videókon (meg a különféle célirányos TV showkban) látni, és röhögni lehet rajtuk. Saját részről tehát itt van a pozitív minta, az USA irányából pedig ott a negatív, és máris megvan a lehetőség az általánosításra - ők a butábbak. Pedig egyrészt a lenti videók (akár a magyar, akár a külföldi) könnyedén előállíthatóak 1, maximum 2 nap munkával (ki kell találni a hülye válaszokat és megkérni valakit, hogy mondja be), rögtön el is hiszi mindenki, hiszen "fent van a dzsatubin" (ajánlott olvasmány: Onion news network). Érdekes módon ha van valami pozitív, látványos, igazán jó dolog kerül fel, akkor sokkal kevésbé hiszékeny a nézők többsége.
Érdekesen vegyül az önostorozás azzal, hogy mindenki mást le kell nézni azért, mert országszerte világhírűek vagyunk.