A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ám
Minden lehetõséget meg kell ragadni, hogy az ember boldogulni tudjon.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
20-25 év alatt szép vagyon jöhet össze kemény munkával...mondjuk igen ám de akorra már sok haszna nem lesz....
Igen lehet korrupció nélkül boldogulni, de csak úgy, ha az ember a becsületes út szélén megy. Meg kell találni a törvényes lehetõségeket és akkor meg lehet élni. Ehez nem kell korupciót igénybe venni. Persze ha egy cég mindíg az állam által javasolt módszer szerint adózik, akkor garantáltan csõdbe megy.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Csak egy példa. Ma itthon, ha valaki 20 MW felett villamos áramot termelõ erõmûvet akar építeni 43 (!!) környezetvédelmi és engedélyezõ szakhatóságnak kell megfelnie. El nem tudok képzelni 43 darab hatóságot sem...
Cégek élnek abból, hogy ezt elintzik. Az aktatologatás, papírmunka és bizonyítás tovább tart, mint felépíteni az erõmûvet. Vicc.
Olyan iszonyatos bürökrácia terhel minden szart, hogy az borzasztó...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viszont akkor elni nem lesz idod...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Korrupció nélkül ebben a világban nem lehet élni.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A korrupció a megfelelõ szó az adott válaszokat figyelembe véve? Lehet én tévedek, de szerintem nem. Sok helyen nem kérek számlát, mert ha kérek, akkor 25%-kal többe kerül a cucc, amit nem biztos, hogy megengedhetek magamnak s nem is akarok kifizetni plusz negyed annyi pénzt a habokra. Akkor én korrupt vagyok?
Ha pedig magasabb pozícióban van az ember, mindenkinek maga felé hajlik a keze. Magasabb fizut adok magamnak, mintha egy vadidegen csinálná ugyanezt helyettem. Ez is korrupció?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
4 ifányi <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I met God. She's black
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
klónozást speciel nem tartom fontosnak.
.: mobilize.hu :.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!