A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Sajnos muszáj egy bizonyos mértékben visszaélni saját lehetõségeinkkel.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ha keményen megdolgozunk érte, tisztességesen is lehet boldogulni.

byzhouse
Ha keményen megdolgozunk érte, tisztességesen is lehet boldogulni.-Ezt egy suzukis dolgozónak mondjátok :DDDD

ám
Minden lehetõséget meg kell ragadni, hogy az ember boldogulni tudjon.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

20-25 év alatt szép vagyon jöhet össze kemény munkával...mondjuk igen ám de akorra már sok haszna nem lesz....

tommygear
atlagember
A korrupció nem összekeverendõ például a számladási kötelezettség megsértésével meg hasonló apróságokkal. Én 99%-ban adok számlát, rengeteget adózok, sosem fizettem még le senkit, hogy a cégem elõnyhöz jusson, mégis még élek.
Igen lehet korrupció nélkül boldogulni, de csak úgy, ha az ember a becsületes út szélén megy. Meg kell találni a törvényes lehetõségeket és akkor meg lehet élni. Ehez nem kell korupciót igénybe venni. Persze ha egy cég mindíg az állam által javasolt módszer szerint adózik, akkor garantáltan csõdbe megy.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

RS
"Ha keményen megdolgozunk érte, tisztességesen is lehet boldogulni."

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

NEOreg3
igen, ha milliárdos fiaként születsz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Nekem a sikeres: jó állás, szép ház, kocsi, család, évente nyaralás, nincsenek különösebb anyagi gondok. A sorrend nem reprezentatív. :)
Molnibalage
Mit értünk sikeres alatt? Én soha nem fizettem senkinek, senkinen nem vagyok csókosa, de magyar szemmel mégis viszonylag jó állásom. Tehát az átlagember szintjén szerintem lehet. Hogy egy áltagember itthon saját erõbõl nagy céget építsen fel szinte a semmibõl. Áááááh..

Csak egy példa. Ma itthon, ha valaki 20 MW felett villamos áramot termelõ erõmûvet akar építeni 43 (!!) környezetvédelmi és engedélyezõ szakhatóságnak kell megfelnie. El nem tudok képzelni 43 darab hatóságot sem...

Cégek élnek abból, hogy ezt elintzik. Az aktatologatás, papírmunka és bizonyítás tovább tart, mint felépíteni az erõmûvet. Vicc.

Olyan iszonyatos bürökrácia terhel minden szart, hogy az borzasztó...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Máshol is így megy ez, hidd el. A korrupció a monetáris rendszer része.
MR ME
lehet, csak nem ebben az országban...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sajnos muszáj egy bizonyos mértékben visszaélni saját lehetõségeinkkel.

ez így kerek, egész

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

OrioN the S

Viszont akkor elni nem lesz idod...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lacee86
Egy bizonyos mértékig muszáj visszaélni a lehetõségeinkkel, DE van egy határ, aminek az átlépése elfogadhatatlan.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigerbácsi

Korrupció nélkül ebben a világban nem lehet élni.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Sajnos muszáj egy bizonyos mértékben visszaélni saját lehetõségeinkkel. - Magyarországon mindenképpen.

A korrupció a megfelelõ szó az adott válaszokat figyelembe véve? Lehet én tévedek, de szerintem nem. Sok helyen nem kérek számlát, mert ha kérek, akkor 25%-kal többe kerül a cucc, amit nem biztos, hogy megengedhetek magamnak s nem is akarok kifizetni plusz negyed annyi pénzt a habokra. Akkor én korrupt vagyok?
Ha pedig magasabb pozícióban van az ember, mindenkinek maga felé hajlik a keze. Magasabb fizut adok magamnak, mintha egy vadidegen csinálná ugyanezt helyettem. Ez is korrupció?
egy zacskó pillecukor is elég, ha mondjuk a torkodon nyomják le zacskóstól -.-
OrioN the S
Ez a sorsom<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
SAD?_ADS?A_ASD?DAS:Sd

4 ifányi <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szabii98
Igen, de ha te vagy az alany, akkor nem hiszem, téged nyugodtan feláldozunk:D

I met God. She's black

OrioN the S
Bûnnek számít-e pillecukor jellegû emberkísérleteket folytatni?

Hegi90
bréking nyúz: egy budapesti fiatalembert brutálisan kivégeztek egy tonna pillecukor szállítmánnyal.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

89
Ellenzem...ebbe nem kéne beavatkozni...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

tigeroo
felröhögtem <#idiota>
OrioN the S
jo, de azt csak latom, hogy 4 ifanyi pillecukor zuhan bazeg :|

byzhouse
azért 1 tonna pillecukornak is van súlya...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

OrioN the S
akkor pillecukor bazmeg :ASD

Motoroj
Ellenzem. Kivétel a régi módszerek.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Amíg nem titokban végzik és találnak rá önként jelentkezõ alanyokat, addig nem. Ha van olyan bátor ember, aki ilyesmibe belemegy, egészségére, az õ élete, azt kezd vele amit akar.

Willenbrock
Végülis mindenfajta új szer alkalmazása egyfajta kísérlet,mert elõtte sosem próbálták ki csak csimpánzféléken,ami majdnem ugyanaz mint az ember esetében,de azért nem 100%-ban.Ha megfelelõ eredményekkel zárulnak a gerinces-késõbb a csimpánzos kísérletek is,akkor el lehet kezdeni a humánteszteket.Ebben nem látok kivetnivalót,a kényszerítésen alapuló illegális kísérleteket viszont üldözni kell.

MR ME
látom bazmeg <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJKonya
Amíg nem titokban végzik és találnak rá önként jelentkezõ alanyokat, addig nem.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJ RX7
Ellenzem, de csak azért, mert az emberiség a tûzzel játszik

:3

0Fritz0
Boldog halál.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tigeroo
ha egy zsák pilótakekszet rádejtenek?<#idiota>
OrioN the S
pilota keksz

teljesen jogos
Nem tudok olyan dolgot elképzelni, amit ne lehetne fegyverként felhasználni.
nem támogatok semmit, amit fegyverként lehet felhasználni
0Fritz0
Amíg szõke, nagymellû bigéket klónoznak és szexre stimulálják az agyukat, addig nincs semmi baj.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Máté94
Ellenzem, de csak azért, mert az emberiség a tûzzel játszik.
byzhouse
Nem,mert lehet 1szer kettõ lesz belõlem és tudunk SG-re járni :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

autoszimulator
párat támogatok, párat nem, de mindenképp csak önkénteseken végezzék el, és ellenõrzött, hivatalos körülmények között...
klónozást speciel nem tartom fontosnak.

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
há! :D te vagy a kurvám!

[HUN]FaTaL
Ellenzem, de csak azért, mert az emberiség a tûzzel játszik.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sickness
Amíg nem titokban végzik és találnak rá önként jelentkezõ alanyokat, addig nem.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Ability
:(
PesSim
elcseszted két cével és ipszilonnal írja :D