• Sir Quno Jedi
    Én azért szorgalmaznám az általánosan engedélyezett fegyverviselést, mert a bűnözőknek így is-, úgy is van fegyvere MOST is, csak NEKEM nem lehet, teljesen ki vagyok szolgáltatva polgártásaimmal együtt. A rendőrség JELENLEG kizárólag arra alkalmas, hogy az események UTÁN összetakarítsa a halottakat és sajnálkozzon, hogy jajhát ismeretlen a zelkövető, jujj és jól meghurcolja a túlélőket, nodepláne lecsukja, aki ellent mert állni a rosszfiúknak, mer az agresszív önbíráskodó-e, MEG KELL BÜNTETNI. Na nem.

Aki ért hozzá, az tudja, hogy ha csak 3 ember belédköt, már akkor buktad a dolot, ha nincs lőfegyvered, meg nem vagy geci gyors és gyakorlott. 5-6 füstössel szemben meg a brúszli is szépen megfexik, ez szomorú tény... ERGÓ csak az ÉLES lőfegyver az egyetlen ami gátat szabhat az erőszaknak. Ha mindenkinél LEHET fegyver, akkor a bűnözők is 3x meggondolják kivel fenyegetőznek, mivel fingjuk sincs mit rejteget a kabátja alatt a közönség.

Nyilván a fegyvertartás szabályokhoz kell kötni (nomeg IQ-hoz), de aki alkalmas rá, az igenis kapjon fegyvert és védje a murva közrendet végre!