• Ability
    Ez egy publikus szavazás, ahol az emberek egyedi nézőpontjaira vagyunk kíváncsiak. Eltérő emberek, eltérő igényekkel. Aki WoW-ozni akar, vagy csak egyszerűen nem tartja kényelmesnek az FPS játékokat egér nélkül (tudom hogy van konzolhoz is, de újra: a publikum megítéléséről van szó), annak valószínűleg nem lesz kényelmes egy konzol. Amit mondasz teljesen igaz, kinek ez a kényelem, kinek más. Teljesen szubjektív, ezért van a szavazás, nem mindenki vélekedik ugyan úgy a kényelem fogalmáról. A fotelben ülős móka lehet jobban kimeríti a szó eredeti jelentését, ugyanakkor egy hardcore FPS játékos nem fog fotelban ülve egerészni, tehát az ő számára a komfortérzetet nem ez fogja nyújtani. Más játéktípusnál ez változhat, érdeklődés kérdése. Autós vagy verekedős játékkal én is szívesen játszanék fotelben ülve egy nagy TV előtt. :)

A szavazásban szerintem pedig pont az a jó, hogy nincs egyetlen nézőponthoz kötve, benne van a két szélsőség és a köztük levő átmenetek. Ennél a témánál pedig egyértelmű hogy van helye a szélsőségeknek is, még akkor is, ha egyébként teljesen irreális vagy nevetséges. Az emberek véleményéről van szó, Te is tudod hogy ez kemény dió. :D