A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van!

Dögöljenek meg a melegek...
Elutasítom mert a melegeket irtani kéne
byzhouse
Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Hát ez nem a melegek miatt van, hanem a feministák miatt, picit kevered a kettõt (policeman sincs már csak officer, meg history-val is baja volt valakinek ...)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

David2
nem jobb, de nem is errõl volt szó, hanem h örökbe fogadhassanak-e

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

de b*zmeg, évezredek óta van apa és anya, nem kellenek buzi szülõk, nem érdekel hogy nevelik a gyereket. az ovodákban már nem lehet azt mondani hogy APA meg ANYA, mert ezek a liberális fallosznyalogatók kitalálták hogy 1-es meg 2-es szülõnek kell hívni a szülõket. normális ez? meg megszünteti ka gyerek nemét, és nem lehet elkülöníteni õket pl feladatnál sem... miez

Miért az jobb ha az apa iszik és veri a gyereket ? Vagy egyedül neveli ?

dartonita
No way

David2
s a gyerek milyen apa/anyaképet lát az le van szarva, fõ h a buzeránsok egy jót barbizhassanak

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Elsõ válasz.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Igen, mert jól (jobban) élnek mint mi.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

elítélem
-A homokosok ha már bevállalták, hogy õk azok amik, akkor ne akarjanak gyereket...
-A gyerek meg lesz bélyegezve
-A gyerek is "eltorzul"... azaz kiskorába azt látja, hogy anya-anya/apa-apa... aztán ez beidegzõdik és azt nem fogja érteni, hogy másoknál ez miért nem így van...

szóval
NEM! SOHA!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

milk4
Undorító leszbikus!

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

chhaya
Én támogatom, legyenek egyenlõ jogai a melegeknek

Ilyen kevesen támogatják?? o.O

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Rettenthetõ
Az elsõ és a második elegye.

Amerika vs. Magyarország.

Igazából nem vagyok Amerika-szimpatizáns, de nem is rühellem õket.
Egy valamiben viszont - így látva a lenti vitát - , biztos különbek nálunk: ez pedig a hazaszeretet.
Ott szinte bármelyik amerikai állampolgárt megkérdeznénk, örömmel mondaná, hogy igen õ büszke amerikai - annak ellenére, hogy Amerika történelme, múltja / jelene sem hibátlan.
Ezzel szemben itt mi van? Fúj, fos, randa, primitív, irigy, rasszista köcsög, paraszt a magyar stb., kár hogy ide születtem, stb.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Molnibalage
Egyesek tisztánlátásával mintha problémák lennének...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

annyira jogos.
örülök hogy ez másnak is feltûnt
Ability
Én általánosságban beszéltem, nem pedig a kérdésre korlátozva. Viszont nem gondolom, hogy minden búza kimegy reklámozni magát. A kérdésre konkrétan válaszolva meg azt mondom, hogy ha két nõrõl van szó, akkor az egészen elfogadható, a gyermek megbélyegzése sokkal nagyobb probléma.
cement
az a tény, hogy nyugaton elfogadják a buzikat, számomra nem pozitív dolog... nem az a normális, nem kéne elfogadni. ha valaki fogyatékos, fogadjuk el, nem jókedvébõl fogyatékos, nem is nézem meg az utcán meg nevetem ki... na de amikor a buzik felvonulnak az andrássy-n, az nekem már kibassza a biztosítékot. meg reklámozzák a tv-ben hogy milyen jó nekik meg jogokat akarnak... otthon legyen mindenki olyan buzi amennyire akar, de ne reklámozzák már basszus senkit nem érdekel. én se megyek ki tüntetni, hogy hetero vagyok

respect to the man in the ice cream van

SG rock

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ability
Kicsit nyugisabban kezeljétek majd a vitát pls.

Az amcsis eszmecseréhez én csak annyit tennék hozzá, hogy nem vagyok amerika fanatikus, de szinte biztos vagyok benne hogy kint könnyebb lenne a megélhetés és barátságosabb lenne a környezet. Valami jobbféle helyen ofc. Maga a mentalitás hiányzik, hogy figyelnek egymásra, segítik egymást, barátságosak, stb. Ezek pedig szinte bármelyik nyugati országban jelen van, szóval nem is kimondottan amerikába vágynék, hanem csak egy barátságosabb társadalomba, ahol az üzletben nem bunkó az eladó, stb..
Lacee86
"Ha ti is, akkor mi is!" <#nyes>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJKonya
Nem nagyon zavar, csak hát csóri gyerek egész életében szíhat hogy két apja vagy két anyja van.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Lacee
támogatom, értelmetlen a tiltás: egy elvált/szétment hetero pár gyermekének lenni sem feltéltenül helyesebb, az mégis teljesen elfogadott. A megbélyegzést viszont belátom, hogy nem lehet elõnyös. Más kérdés, hogy hasonlóan kinézhetnek egy társaságból alkoholista rokon, fogyatékos öcsi vagy bármi más miatt is, éretlenség és környezet kérdése.

Egyszerûen úgy gondolom, hogy a gyermek életminõségének nem az a fokmérõje, hogy két férfi vagy nõ az, akivel egy családban él.

Viszont van egy jó cikk a CNN honlapján, azóta már felnõtt gyerekekrõl, akiket homoszexuális párok neveltek fel. Semmivel sem különböznek tõled vagy tõlem, van köztük például keményvonalas konzervatív is, és persze heterok :)
Gayby boom

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OrioN the S
Igy van! En is elfilozok neha, hogy par ev mulva jo lenne mar, de aztan meghatralok, mert egyelore tul nagy felelosseg es nagyon valtoztatni kene az eletstilusomon. Sok dolgot hanyagolnom kene ami persze csak szorakozas, de ugy erzem ez meg kell nekem. :) Kimondom... felek tole :D De, ha lesz egy no akivel el tudnam kepzelni ezt, akkor lehet valtozni fog a velemenyem. :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dick Riddick
Én is valahogy így vagyok ezzel.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Ability
Informatikai infrastruktúra helyreállításában például. Persze itt nem az ilyen számtech szerviz vagy általános iskolai rendszergazda szintre gondolok.
Jobban belegondolva igaz,sok férfi semmiféle felelõsséget nem akar vállalni 40 évesen kezd el gondolkozni hogy talán mégsem ártana de az sem áll mindig....

OrioN the S
!Szerintem! tobbszor hatral meg a ferfi amikor gyerekrol van szo, mint a no.

Sok no ismerosom mar 20-24 evesen siman vallalna gyereket. Persze van ra anyagi hatter is szal nem csak ugy a semmibe.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Az hogy beteg a társadalom és teljesen értelmes nõk akik nem akarnak gyereket vállalni alakjukat féltve,ugyanis manapság már csak ez a egyetlen garancia(még az is gyenge)...

Molnibalage
A magyar válási statisztikákból mi szûrödik le neked?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hungary27
NEM.
Dick Riddick
Helyeslem, egyéb okból.
Kemény egy kérdés ez.
Én a melegeket nem tartom rossz embereknek. Eddigi életem során soha nem okoztak nekem problémát, nem tettek nekem rosszat, nem kerültem összetûzésbe egy meleggel sem.
Arról nem tudok nyilatkozni, hogy egy gyermek pszichéjére milyen hatással lehet ha meleg szülõk nevelik fel. Az biztos hogy fiatalkorában sok atrocitás fogja érni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Te meg mondd annak a gyereknek akinek az apukája havonta egyszer jön haza mert a többi napon más-más nõknél jár mert ugye független....

Molnibalage
Mond ez annak a gyereknek akinek 7 év alatt 3 apukája volt, mert anyuci ennyiszer házasodott. Egészséges családmodell? Állandósság 0 benne és egyik szarabb, mint a másik.

OrioN the S
Te orulnel neki?

A házasság ugyanúgy hozzá tartozna az egészséges családmodellhez......szóval FAIL<#wilting>

N1ggA
és ha a melegek nem fogadják örökbe, akkor szerinted megkapja?
Még mindig jobb ha két apja van, mintha se apja, se anyja.

Spread De Love!

Molnibalage
Mármint a társadalom akarja tönkretenni? Tök jó, hogy most volt egy felmérés, hogy a gyerekszülési hajlandóság megvan a magyarokban, csak a szükséges körülmények hiányoznak, ezért alacsony a gyerekszületések száma.

Sickness
Ja, valóban nem szoktam. Baj?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

RS
Elutasítom!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tigeroo
ígyis a mai társadalom arra megy rá hogy egyedül élj, alig legyen gyermeked, teljesen tönkre akarják tenni a családmodellt...
a házasság nem érdekel, de a család "szelleme"/értéke szerintem mindennél fontosabb.
tigeroo
úgy gondolják te fene nagy liberális, hogy egy gyermeknek szükséges az egészséges apa-anya kép....
Molnibalage
Minek neked kéz és agy? Úgysem használod...

N1ggA
Támogatom. Normális meleg párok nyugodtan fogadjanak örökbe gyereket, ha szeretetben nevelik fel. Sok rosszabb szülõk nélkül, vagy 1 szülõvel felnõni.

Egyébként akik az elsõre nyomtak azok hogy gondolták? Ha egy gyereket örökbe tudnak fogadni, akkor valószínûleg se apja, se anyja.

Spread De Love!

Sickness
Minek neked gyerek?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!