• autoszimulator
    igen, és ez a rossz az egészben, hogy dönteni kell, vagy fiatalon éled az életed, vagy időben elkezdesz félretenni, és akkor arra koncentrálsz... Lakás ugye nagyban függ az elhelyezkedéstől, pesten nagyon drága, abban mondjuk nem is gondolkodok, nem akarom ott leélni életem, csak ideiglenes állomása lehet legfeljebb. Vidéki városokban, azokban peremkerületein már jobb a helyzet, város közeli falukban pedig kifejezetten olcsók már a telkek. Csak innen meg a beutazásra elfizeted egy idő után azt a különbözetet. Jól sehogy sem jön ki ebből az ember, és akkor a hitelről nem is szóltunk, ami meg nagyon durva lehúzás, még ha kedvezményeket tudsz igénybe venni, akkor is. De sokszor nincs más lehetőség.
    Ha ebből indulunk ki, meg hogy bármikor megszűnhet a munkahely, akkor sajnos elindulni sem nagyon lehet az életből. Marad a bizakodás, hogy egyszer majd jobb lesz a helyzet.

#72170: jogos, gyorsan írtam és bele sem gondoltam, gyanúsan soknak tűnt mondjuk :)

#72172: nyugtass meg, hogy nem az SG újabb matektanárja vagy, aki sosem hibázott még.