A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
Nem lottózok. Látok öregeket amint több ezer forint értékben vagy akár tízezer forint értékben lottóznak aztám megy nyernek 20ezret és örülnek, holott sokkal többet csesztek már el. aztán meg nem huzzák le a vécét, meg lekapcsolgatják a villanyt, meg nem fürdenek csak hogy spóroljanak

http://www.tenke.hu

Nem lottozok

Nem lottózok.

Teljesen hülyeség.

JohnnyNapalm
én Nem lottózok. de a szüleim nyertek már kisebb értékben

belapeter
1x 1000Ft-t XD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Scottt
Nem lottózok.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bogyoka
Igen, egyszer, kisebb értékben

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

immovable
Ja, építettek szép házat, kocsi, minden fityfasz, majd csináltak egy fuvarozó céget.
TheRock18
mákos :P
az rengeteg pénz volt akkor(most is!)
gondolom mai napig jól élnek

BMW Über Alles!

immovable
Nekem van ellenpéldám. Haverom középiskolás társa nyert (a szülei persze) 180 milliót a 90-es években. :O
TheRock18
hát igen,vannak ilyenek:S
van két ilyen történet is,apám munkatársáék minden héten játszottak ugyanazokkal a számokkal,egyik héten nem volt pénzük feladni,és bizony azon a héten nyertek volna
a másik eset,amikor volt b.nõm anyja elfelejtette feladni a szintén állandó számokkal játszott lottót...õk is nyertek volna,valamiért ez mindig így sikerül

BMW Über Alles!

Kicsikiraly
ennél mégrosszabb amit ismerõsünk mesélt, hogy vannak családi számok (születési évek meg stb) náluk, amit mindig megjátszanak, de egyik héten gondolták hogy mostmár abba kéne hagyni a lottózást, erre pont azon a héten lett volna négyesük :D

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
Igen, párszor, kisebb értékben.

Na nem én konkrétan, de a családi lottóval nyertünk :D kettesünk meg hármasunk volt már többször is.

DFTBA ಠ_ಠ

TheRock18
dettó
szét is téptem a szelvényt a legapróbb darabokra... a kúúffaannyát :D

BMW Über Alles!

birdo
Nem lottózok.... Anyám viszont igen....így ezerrel szurkolok neki ))))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

immovable
Nem. Bolondok adója. :D
csak nagyon ritkán szoktam ( nem vagyok ennek a hive ) és egyszer kajak mindent PONT MELLÉ LÖTTEM egyel és akkor elegem is volt belöle :D

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

SötétBarom
még soha/nem lottózom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

VRSDM
párszor volt kettesünk.

u dont have to listen anybody else but me

Lacee86
Már évek óta 2 szelvény állandó számmal játszom. Egy évben 2-3-szor van 2-esem, 1x volt 3-asom. Most az a heti pár száz forint nem vág földhöz, de ennyit megér a szerencsém, 1x hátha... Állandû számokat amúgy is TILOS abbahagyni. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

TheRock18
igen,többször is kisebb összegeket
amúgyis,nem akarom megnyerni még,majd ha 2 millárd lesz..ebbõl 1,4 milliárdból,jó,ha 1 hónapot tudnék élni<#idiota>
(csak viccel,természetesen nektek is adna belõle)

BMW Über Alles!

Benny04
nem lottózok...

stationx
Azt a sok szobatudóst meg zsebtábornokot. <#hehe>
immovable
<#wow3>
Motoroj
Az elsõre szavaztam.
Amíg nem lehet gazdaságosan és nagy mértékben megújuló energiaforrásokat használni, addig az atomerõmûveké a terep.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Ezeknek a tényeknek a nagy részével tisztában vagyok, mégis az a véleményem, hogy egy-egy haditechnikai újítással ugyan hatékonyabban lehet pusztítani, csatát lehet vele nyerni, nem pedig háborút. Az amerikaiak is többet taktikáznak a háború politikájával, mint katonailag. Az ország instabilitása, annak kihasználása/fokozása, saját maguk által támogatott politikai vezetõk beiktatása, külkereskedelem elvágása. A mi országunkat is pusztán belülrõl, identitástudat, motiváció és politikai korrektség hazavágásával le lehet gyõzni, a haditechnika csak akkor jön képbe, ha konkrét összecsapások vannak.
Dick Riddick
Az automata sugárzásmérõkrõl tudok.
Egy baleset eltusolását simán el tudom képzelni. Egészen addig amíg csoportoknak érdeke fûzõdik hozzá. Az emberi egészség soha nem volt túlságosan fontos. Ma sem az.
Az összeesküvés-elméletek szükségesek. Hogy mennyi igazság van bennük, az más kérdés. Én nem akarok senkit meggyõzni. De senkit sem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Molnibalage
Talán itt. Van itt is olyan, amit talán el lehetett volna olvasni egyeseknek, mielõtt a felezési idõvel kapcsolatban írnak butaságokat. (3. pont)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Vannak automata sugárzásmérõk telepítve szerte az országban. Neten is nyomon lehet követni. Sajnos nem találom most a linket.

abban sem vagyok biztos hogy egy esetleges szivárgásról tájékoztatnák-e

Az megint külön érdekes, hogy már megint egy konteó bukkant fel. Ez valami perverzitás, hogy enélül nem is lehet meglenni? <#fejvakaras><#wow3>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Na jó, azt hiszem egy kicsit túlreagáltad azt amit írtam. Nem tartom valószínûnek hogy holnap kitör egy háború, és fekete piacról beszerzett Javelin rakéták tucatjai záporoznak az erõmûre. Ez egy fikció volt részemrõl.
A reaktor már itt van, kész van, üzemel. Hogy egy van, vagy húsz, az már teljesen mindegy. Szabad lett volna-e erõmûvet telepíteni hazánkba vagy nem, arrõl megoszlanak a vélemények. Tény hogy van erõmû és termel.
Az emberi hozzánemértés és pénzéhség mindg megteszi a magáét, abban sem vagyok biztos hogy egy esetleges szivárgásról tájékoztatnák-e egyáltalán a polgárokat. Azt pedig csak remélni tudom hogy tényleg biztonságosan szállítják, kezelik, és tárolják a radioaktív fûtõelemeket, hulladékokat.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Molnibalage
Normális országan a politkus is úgy dönt, hogy szakemberek véleményét hallgatja meg és sokszor néha a szakember dönt. Ezért vannak minisztériumok és ott is szakemberek akik éretenek a munkájukhoz. Vigyázat, Magyarország az nem egy normálisan mûködõ ország.

Molnibalage
Ez elõre nem determinálható. Csernobil kapcsán is nagyon érdekes az erõsen szennyezett területek eloszlása. Nem a reaktor közelében van a legsúlyosabban szennyezett terület.

Molnibalage
Elvileg ez lenne a népszavazás intézménye. Az eredményét láthatod is. AZ ember néha eltöpreng azon, hogy nem is volt olyan rossz a censusos választójog. Ma az a demokrácia, hogy a móniksón élõ agymosott ember és az alkesz õskomcsi és a régi idõk nosztalgiáját érõ vénlegény leszavaz egy értelmes, tanult és lehet, hogy saját erõbõl jól élõ és gyereket nevelõ fiatalembert vagy hölgyet, netán asszonyt. Zseniális...

Molnibalage
A szövetség nem jelent semmit.

Biztos ezt gondolta a NATO a VSZ-rõl és a SZU a NATO-ról. A szövetség nem jelent semmit és nem tartana össze a szövetség egy háborúban. Jaj...

maga a konkrét haderõ egy háborúban már csak a csili-vili.

Hm... Ilyenkor szoktam töprengeni, hogy hogyan lehet ilyet leírni, hogy milyen gondolatmenet és háttérinfó vezet el ide, és vajon miért nem tûnik fel, hogy a valóság mást mutat.

Ezt megkérdezted az arab-izraeli háborúk résztvevõitõl, a falklandi veteránoktól, az ODS iraki túlélõitõl és a gyõztes oldaltól is? Vagy az Irak-Iráni háború résztvevõitõl? A Linbacker II eseményei sem ezt igazolják és Korea 1950-1953 sem. 1999, AF? Soroljam még, vagy ennyi példa is elég lesz?

Ez még csak az 40-50 éves periódus, de bártan mondok még neked pár háborút vagy csatát, ahol egy gyõztes felet egy technikai újítás és annak hadászati alkalmazása tett naggyá, vagy egy egész birodalom létrejöttének alapja volt. Pl. a római légiók szervezettsége és fegyverzete. A görög nehézgyalogság, vagy az angol Longbow, korának csúcs íja, még a XVI-XVII. században is sikeres volt csatatereken az idõjárát és létszám függvényében. Elõtte meg ugye a páncélos nehézlovasság volt a király, stb.

Itt is van róla.

autoszimulator
demokráciában úgy tudom, csak a közügyekrõl való döntés van a népre bízva, na most ezek a kérdések szerintem NEM azok. Megfelelõ, objektív tájékoztatás mellett az lenne, de az általában nem történik meg.

Mondjuk maga a demokrácia bûzös nekem ebben a mai formájában. Valójában a választásoknak nevezett pénznyelõk nem másra jók, mintsem eldönteni, ki hazudott nagyobbat... Majd jön 4 év, mikor lehet szidni a gyõztes pártra szavazókat, hogy ti akartátok. Majd újra az egész. Na de ez más téma :D

.: mobilize.hu :.

egy paksi katasztrófával. Jó, közel sem az egészet, túloztam kicsit. :D De felesleges most azon nekiállni vitatkozni, lévén nem vagyunk atomfizikusok, hogy hány hektár területre terjedne ki :D
bardocz
Mivel tennék a kárpátmedencét lakhatatlanná?
Ha mindenrõl csak az illetékes szakemberek dönthetnének, akkor nem hívnák a rendszert demokráciának.
Te is szavaztál, döntöttél már olyan távlatú és mélységû gazdasági és politikai témákról, amikrõl hiányzó politológus és közgazdász végzettséged miatt elvileg fingod sem lehetne, nem?
Pepsi Twist
népszavazás lesz arról hogy legyen-e népszavazás arról hogy Pakssal mi legyen :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mondtatok okos dolgokat itt a gyógyszeriparról, meg a pénzéhes elhallgatásról. ja, a kutatásokhoz k.rvanagy pénzekkel le lehet húzni az államot, ugyanígy a rákkezeléssel, meg aids gyógyszerekkel. Egész iparág épül amcsiban a rák kezelésére.
Nem a gyógyítására! A kezelésére.
Ha belegondol az ember, hogy kapitalizmustól, kommunizmustól, mindenféle megbukott rendszertõl függetlenül itt mennyi mindent tudnánk gyógyítani...
Ja, konkrétabb leszek: a pénz létezése nélkül.
Ezt a nagy szaki vitát meg fejtegetést, álmodozást és játszadozást nem tartom célszerûnek továbbgöngyölgetni. Hogy miféle légicsapástól, miféle haderõtõl robbanna fel az atomerõmû, és hogy erre melyik ország képes. Valamint a szövetségek... A szövetség nem jelent semmit.
A háború megtévesztésrõl szól, valamint félreinformálásról, átverésrõl, kihasználásról és haszonhúzásból. maga a konkrét haderõ egy háborúban már csak a csili-vili. Az a háború ami most az országban lejátszódik szintén nem nyílt összecsapásokról és erõszakról szól, hanem úgymond belülrõl felemésztésrõl, uszításról és ködösítésrõl. Ez természetesen sokkal jobban mûködik.
nem az atomerõmûvektõl kell most nekünk félni. Kinek lenne az érdeke a kárpát-medencét lakhatatlanná tenni? Pont, hogy inkább belakni szeretnék, mint elpusztítani.
belapeter
Jaaaa.
Bocsi.
Azthittem hoyg ukrajnában mondodXD
<#idiota>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

autoszimulator
sajnos ez megy a médiában, bekapcsolsz egy átlagos szennycsatornát, ott ezt hallod, meg az örökös alternatív istenítést.

Anno a Napló nevû csodamûsorban nyomoztak Csernobillal kapcsolatban, Paksra is kilátogattak természetesen, és ott addig manipulálta a riporter a nyilatkozó tagot, míg azt nem mondta: Igen, történhet ilyen itt is. Az hogy hozzátehette volna, hogy milyen következményekkel, mikor, milyen körülmények közt, azt kivágták, kit érdekel. De az hogy lehet, bevágták 5x, mert az most kemény.. nc.

Molnibalage
Csak sajnos a spanyoloknál és a németeknél is asszem népszavazás döntött. Mi lesz a vége? Itthon is a végén ez lesz, hogy majmolják a kinti idiótákat. Attól mert gazdagabbak az ottaniak, nem jelenti azt, hogy okosabbak. Mi meg mindenbõl a legrosszabbat vesszük át...

Gépész vagyok és érdekel is. Ok. Csak akkor meg nem értem, hogy milyen jogon veri a tamtamot valaki, aki láthatólag nem ért hozzá, de azért nagy garral mondja, hogy NO ATOM. Zsír...

Pepsi Twist
hogy jön ide az ukrán határ? o.O én a helyi csernobilról beszélek ami jelen esetbe paks ó bazdmeg...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

autoszimulator
ha jól tudom, te gépészmérnök vagy, tehát valamilyen szinten "érthetõ", hogy értesz hozzá, érdekel a téma. Én is mûszaki beállítottságú vagyok, de speciel a effajta dolgok nem érdekelnek annyira. S lássuk be, teljes egészében nem is az én dolgom ezeket eldönteni, a technikákat fejleszteni, új dolgokat kitalálni. Erre is megvannak a célszemélyek. Józsi bácsi, a pékek, kamionsofõrök, könyvelõk, családanyák, nem dolguk ezeket tudni.

Csak sajnos a mai világban úgy van, ha nem tájékozódsz, nem vagy résen, nem pofátlankodsz, akkor lecsúszol a dolgokról, kimaradsz belõlük. Mert azt reklámozza a tv, hogy az ilyen olyan net és mobiltelefon csomagok olcsóbbak, de azt hol hallod, hogy vannak olyan alternatív gázszolgáltatók, akik olcsóbban képesek adni, mint a nagyok, pl az égáz?
Az áram meg pontosan egy olyan dolog, hogy a legtöbb ember spórolni tud vele, ha költséghatékonyság a cél, mert alternatív módoknak egyrészt nagyon utána kell nézni, másrészt ahogy te magad is írod, nem annyira gazdaságos, mint azt képzelik. Mit tehet a kicsit is tájékozott vásárló? Nézi, hol tud spórolni, mi mennyit fogyaszt, mi energiatakarékos (s ezért drágább...). Tõled s tõlem sem várják el, hogy az úthálózatunkat fejlesszük, vagy betegség ellenszerét kutassuk, mindennek meg van a maga helye.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki szarjon a villanyszámlára, ne érdekelje semmi, de ne is döntsön a paksi reaktorblokkokról.

Molnibalage
Néha nem értem az embereket, csak élnek, nem gondolkoznak semmin, nem érdekli õket semmi, panaszkodni azt nagyon tudnak hogy szar az élet, aztá' amikor népszavazás van akkor tudatlanul éltetik az elvakult véleményüket

Hát ez a nagy helyzet. Veri a tamtamot a villanyszámla miatt, de mikor dönthetne a jó irányba, akkor is vagy nem érdekli, vagy tudatlanul osztja azt észt. Az sg tökéletes lenyomat. Ez elvileg egy tudományos fórum. Ehhez képest ma lassan kétszámjegyû %-ban mérhetõ azok akiknek fingjuk nincs az energiatermelésrõl vagy simán konteó hívõk. Szomorú.

Molnibalage
Precíziós fegyverrel felszerelt vadászgépet, képzett legénységgel? Még abból is több kellene. Ha "mindent" be lehet szerezi, akkor miért nem támadott meg még senki egyetlen erõmûvet sem?

AZ a jó, hogy sokan tesznek erõs kijelentéseket, csak épp a valóság cáfolja azokat.

belapeter
Azért,hogy te tudd,hogy én nem értem.<#zavart2>

Ha nem érted, akkor egyáltalán minek szólsz hozzá a témához?

belapeter
Én itt lakom.
Nem az ukrán határ mellett!