A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
Teljesen hülyeség.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
az rengeteg pénz volt akkor(most is!)
gondolom mai napig jól élnek
BMW Über Alles!
van két ilyen történet is,apám munkatársáék minden héten játszottak ugyanazokkal a számokkal,egyik héten nem volt pénzük feladni,és bizony azon a héten nyertek volna
a másik eset,amikor volt b.nõm anyja elfelejtette feladni a szintén állandó számokkal játszott lottót...õk is nyertek volna,valamiért ez mindig így sikerül
BMW Über Alles!
DFTBA ಠ_ಠ
Na nem én konkrétan, de a családi lottóval nyertünk :D kettesünk meg hármasunk volt már többször is.
DFTBA ಠ_ಠ
szét is téptem a szelvényt a legapróbb darabokra... a kúúffaannyát :D
BMW Über Alles!
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
amúgyis,nem akarom megnyerni még,majd ha 2 millárd lesz..ebbõl 1,4 milliárdból,jó,ha 1 hónapot tudnék élni<#idiota>#idiota>
(csak viccel,természetesen nektek is adna belõle)
BMW Über Alles!
Amíg nem lehet gazdaságosan és nagy mértékben megújuló energiaforrásokat használni, addig az atomerõmûveké a terep.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Egy baleset eltusolását simán el tudom képzelni. Egészen addig amíg csoportoknak érdeke fûzõdik hozzá. Az emberi egészség soha nem volt túlságosan fontos. Ma sem az.
Az összeesküvés-elméletek szükségesek. Hogy mennyi igazság van bennük, az más kérdés. Én nem akarok senkit meggyõzni. De senkit sem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
abban sem vagyok biztos hogy egy esetleges szivárgásról tájékoztatnák-e
Az megint külön érdekes, hogy már megint egy konteó bukkant fel. Ez valami perverzitás, hogy enélül nem is lehet meglenni? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wow3>#wow3>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A reaktor már itt van, kész van, üzemel. Hogy egy van, vagy húsz, az már teljesen mindegy. Szabad lett volna-e erõmûvet telepíteni hazánkba vagy nem, arrõl megoszlanak a vélemények. Tény hogy van erõmû és termel.
Az emberi hozzánemértés és pénzéhség mindg megteszi a magáét, abban sem vagyok biztos hogy egy esetleges szivárgásról tájékoztatnák-e egyáltalán a polgárokat. Azt pedig csak remélni tudom hogy tényleg biztonságosan szállítják, kezelik, és tárolják a radioaktív fûtõelemeket, hulladékokat.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Biztos ezt gondolta a NATO a VSZ-rõl és a SZU a NATO-ról. A szövetség nem jelent semmit és nem tartana össze a szövetség egy háborúban. Jaj...
maga a konkrét haderõ egy háborúban már csak a csili-vili.
Hm... Ilyenkor szoktam töprengeni, hogy hogyan lehet ilyet leírni, hogy milyen gondolatmenet és háttérinfó vezet el ide, és vajon miért nem tûnik fel, hogy a valóság mást mutat.
Ezt megkérdezted az arab-izraeli háborúk résztvevõitõl, a falklandi veteránoktól, az ODS iraki túlélõitõl és a gyõztes oldaltól is? Vagy az Irak-Iráni háború résztvevõitõl? A Linbacker II eseményei sem ezt igazolják és Korea 1950-1953 sem. 1999, AF? Soroljam még, vagy ennyi példa is elég lesz?
Ez még csak az 40-50 éves periódus, de bártan mondok még neked pár háborút vagy csatát, ahol egy gyõztes felet egy technikai újítás és annak hadászati alkalmazása tett naggyá, vagy egy egész birodalom létrejöttének alapja volt. Pl. a római légiók szervezettsége és fegyverzete. A görög nehézgyalogság, vagy az angol Longbow, korának csúcs íja, még a XVI-XVII. században is sikeres volt csatatereken az idõjárát és létszám függvényében. Elõtte meg ugye a páncélos nehézlovasság volt a király, stb.
Itt is van róla.
Mondjuk maga a demokrácia bûzös nekem ebben a mai formájában. Valójában a választásoknak nevezett pénznyelõk nem másra jók, mintsem eldönteni, ki hazudott nagyobbat... Majd jön 4 év, mikor lehet szidni a gyõztes pártra szavazókat, hogy ti akartátok. Majd újra az egész. Na de ez más téma :D
.: mobilize.hu :.
Te is szavaztál, döntöttél már olyan távlatú és mélységû gazdasági és politikai témákról, amikrõl hiányzó politológus és közgazdász végzettséged miatt elvileg fingod sem lehetne, nem?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem a gyógyítására! A kezelésére.
Ha belegondol az ember, hogy kapitalizmustól, kommunizmustól, mindenféle megbukott rendszertõl függetlenül itt mennyi mindent tudnánk gyógyítani...
Ja, konkrétabb leszek: a pénz létezése nélkül.
Ezt a nagy szaki vitát meg fejtegetést, álmodozást és játszadozást nem tartom célszerûnek továbbgöngyölgetni. Hogy miféle légicsapástól, miféle haderõtõl robbanna fel az atomerõmû, és hogy erre melyik ország képes. Valamint a szövetségek... A szövetség nem jelent semmit.
A háború megtévesztésrõl szól, valamint félreinformálásról, átverésrõl, kihasználásról és haszonhúzásból. maga a konkrét haderõ egy háborúban már csak a csili-vili. Az a háború ami most az országban lejátszódik szintén nem nyílt összecsapásokról és erõszakról szól, hanem úgymond belülrõl felemésztésrõl, uszításról és ködösítésrõl. Ez természetesen sokkal jobban mûködik.
nem az atomerõmûvektõl kell most nekünk félni. Kinek lenne az érdeke a kárpát-medencét lakhatatlanná tenni? Pont, hogy inkább belakni szeretnék, mint elpusztítani.
Bocsi.
Azthittem hoyg ukrajnában mondodXD
<#idiota>#idiota>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Anno a Napló nevû csodamûsorban nyomoztak Csernobillal kapcsolatban, Paksra is kilátogattak természetesen, és ott addig manipulálta a riporter a nyilatkozó tagot, míg azt nem mondta: Igen, történhet ilyen itt is. Az hogy hozzátehette volna, hogy milyen következményekkel, mikor, milyen körülmények közt, azt kivágták, kit érdekel. De az hogy lehet, bevágták 5x, mert az most kemény.. nc.
Gépész vagyok és érdekel is. Ok. Csak akkor meg nem értem, hogy milyen jogon veri a tamtamot valaki, aki láthatólag nem ért hozzá, de azért nagy garral mondja, hogy NO ATOM. Zsír...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Csak sajnos a mai világban úgy van, ha nem tájékozódsz, nem vagy résen, nem pofátlankodsz, akkor lecsúszol a dolgokról, kimaradsz belõlük. Mert azt reklámozza a tv, hogy az ilyen olyan net és mobiltelefon csomagok olcsóbbak, de azt hol hallod, hogy vannak olyan alternatív gázszolgáltatók, akik olcsóbban képesek adni, mint a nagyok, pl az égáz?
Az áram meg pontosan egy olyan dolog, hogy a legtöbb ember spórolni tud vele, ha költséghatékonyság a cél, mert alternatív módoknak egyrészt nagyon utána kell nézni, másrészt ahogy te magad is írod, nem annyira gazdaságos, mint azt képzelik. Mit tehet a kicsit is tájékozott vásárló? Nézi, hol tud spórolni, mi mennyit fogyaszt, mi energiatakarékos (s ezért drágább...). Tõled s tõlem sem várják el, hogy az úthálózatunkat fejlesszük, vagy betegség ellenszerét kutassuk, mindennek meg van a maga helye.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki szarjon a villanyszámlára, ne érdekelje semmi, de ne is döntsön a paksi reaktorblokkokról.
Hát ez a nagy helyzet. Veri a tamtamot a villanyszámla miatt, de mikor dönthetne a jó irányba, akkor is vagy nem érdekli, vagy tudatlanul osztja azt észt. Az sg tökéletes lenyomat. Ez elvileg egy tudományos fórum. Ehhez képest ma lassan kétszámjegyû %-ban mérhetõ azok akiknek fingjuk nincs az energiatermelésrõl vagy simán konteó hívõk. Szomorú.
AZ a jó, hogy sokan tesznek erõs kijelentéseket, csak épp a valóság cáfolja azokat.
Nem az ukrán határ mellett!