• Dick Riddick
    Ennek a kérdésnek egyébként semmi értelme nincs. A legális letöltésnek semmi köze az internet szolgáltatókhoz. A letöltés lehetősége opcionális, senkit nem lehet kényszeríteni általános pótdíj fizetésére. Olyan mintha minden autótulajdonosnak külön pótkocsi-használati díjat kellene fizetni. Nonszensz. Ha valaki zenét, filmet, játékot vagy szoftvert akar legálisan megszerezni, annak most is megvan a módja. Ehhez nem kell semmiféle új adó.
    Az internetárakkal kapcsolatban: Én most egy megás netet használok, a szolgáltatás kitűnő, egyszer volt egy pár órás leállás, ennyi volt az összes gondom (kop-kop). Előtte hat megásat használtam, szintén semmi gond nem volt. Az árakkal viszont már kevésbé vagyok megelégedve, ahogy Molni mondta eléggé magasak, gyanítom egyedül a jó üzleti helyzet miatt engedhetik meg maguknak (PR Telekom, Kiskunfélegyháza). És nem úgy tűnik hogy mostanában esni fognak az áraik.
    Sok jó árral dolgozó szolgáltató van, de a lefedettséget nem szabad elfelejteni. Én is skubizni szoktam a lehetőségeket, csak akkor fogok váltani ha találok olyan szolgáltatót, ahol jók az árak, minőségi a szolgáltatás, és nem nézik az ügyfeleket komplett idiótának. Majd meglátjuk találok-e ilyet.