A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
u dont have to listen anybody else but me
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
õ tartotta vissza a német csapatokat és õ nyitotta meg a határokat a lengyel menekültek számára amikor hitler lerohanta õket.
Felidegesítesz néha a hozzáállásoddal, olyan flegma, nagyképû, mindetleszarokénvagyokaclio stílus.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
milyen nép az, hogy leírom?
megyünk idén leíromországba nyaralni
Egyébként nem tudom, nincs elég informáciom.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#miaz>#miaz>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kevés dolog van, ami ennyire irritál...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kézai Simon: Gesta Hungarorum
Rerum Hungaricarum decades A magyar történelem tizedei - Bonfini, Antonio
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
"Kõrösi Csoma Sándor munkája véget ért. Az oly rég óta keresett, kutatott, Közép-Ázsiában rekedt madjarokat (ejtsd: magyarokat) megtalálták.
A baskírok, a kazáni tatárok, a közép-ázsiai karakalpakok, a kaukázusi balkárok, krími tatárok és a kazakok eredethagyományai a mai napig szívósan õrzik, hogy egyes nemzetségeik szoros kapcsolatban állnak a magyarsággal. Ezen mondák sok hasonlatosságot mutatnak a legrégibb magyar mondakinccsel. A mondákban közös az a momentum, hogy valamikor régen a nyugatra költözött "madjarok" vagy "madijarok" népének baskír földön maradt törzseitõl származnak. Több török népcsoport, mint például az özbegek, a kirgizek, a türkmenek, az anatóliai törökök a magyarokat testvéreiknek tartják, illetõleg legközelebbi rokonaik közé számítják. A kazak törzsek egy része nemcsak a magyarországi kunoknak, hanem a magyarságnak is közeli rokonai. Bíró András Zsolt kutatónak a világon elõször sikerült egy teljes törzs antropológiai és genetikai felmérését elvégeznie Kazakisztánban, a Torgaj-vidékén. Az SNP-analízis eredmények alapján úgy tûnik, hogy a mai magyarországi lakosság egy részének az õsei és a kazakisztáni madjar populáció õsei között valamikor a múltban (mai történelmi és régészeti tudásunk szerint legalább 1300-1500 évvel ezelõtt) genetikai kapcsolat állt fenn. A magyar történelem során sokan sikertelenül keresték a keleten maradt magyarokat, most sikerült õket meglelni. A genetikai eredmény nagymértékben felülírja a magyarok származásáról eddig vallott elméleteket."
Van itt minden vazze ,mint a benetton reklamba 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Wenson - The No.1 Source for Cross Racing Championship - http://wenson.atw.hu
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/