Régebben sokat hallgattam a bumerángot, de egy ideje már ritkábban. A Danobius teljesen kimaradt az életemből.
Ha rádiózom időnként váltogatom a csatornákat, általában Rádió1, Petőfi, pár kisebb helyi adó, néha Sláger ha régebbi zenékhez van hangulatom, és persze a bumeráng, ami véleményem szerint a legjobb reggeli szórakoztató műsorok egyike (zenei téren a Sláger gyorsan unalmas lesz sajnos, sosem értettem miért nem lehet szélesebb körből zenéket válogatni).
Ha úgy nézzük, természetes hogy a dolgok nem maradnak meg örökké, ez alól a rádióadók sem kivételek. Az a mód ahogyan leváltják őket, na az már érdekesebb.
Ez a mostani eset is annyira beleillik a képbe. Egy jó ideje már az emberek teljesen ki vannak zárva a döntéshozásból, ez tény. Most sem kérdeznek meg senkit hogy kedvelte-e az adót vagy sem. Tiszta sor.
Hogy a pályázatok kiírása és elbírálása hogyan is szokott történni, arról is vannak már sejtéseink. Nemsokára alapkövetelmény lesz hogy a pályázó érvénytelen pályázatot adjon be, lehetőleg minél több kenőpénzzel megfejelve, és minél kevesebb pénz jusson vissza az államkasszába.
Nekem ebből az egészből két dolog lett teljesen világos:
Az egyik hogy nincsenek különálló pártok, csak politika van. Egy összefonódott katyvasz, sok-sok érdekszövetséggel és rengeteg propagandával.
A másik dolog az ha a politikában valamit keresztül akarnak püfölni, azt meg is teszik, hogy törvénytelen vagy etikátlan-e, teljesen mindegy.
Annak külön örülök hogy még több politikai tartalmú beszélgetést hallhatok, ennek az országnak nagy szüksége van ezekre a fejtágítókra. Legalább kevesebb altatóra lesz szüksége a patikáknak.