A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Mostanában lazábbra vettem a figurát,1-2 rövid 3-4sör aztán megállok..De egyébként minden jöhet(Abszint is)de ha be akarok rugni akkor Kazánkovács,Terminátor,Vasbeton koktélok(Akit érdekel leirhatom a recepteket😛)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://goo.gl/gd6Zi5
de inkáb vodkázni szoktam olcsobb 😄
()() (^^)
(rosszra kattintottam😄DD)
pred
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egyébként általában lazítós italokat tolok, sör vagy bör, de azokat is csak akkor ha van mellé társaság, egyedül soha nem szoktam inni.
Aztán ha buli van akkor tömény minden mennyiségben 😊 Azok közül is a Pálinka, Tequila és Whiskey a kedvencem.
Spread De Love!
Van mikor hétvégenként csúszik valami, van mikor havonta! Van mikor valami erõsebb, de leginkább a pezsgõt szeretem! Vagy ha erõsebb, akkor valami kevertet, pl. Vodka narancs! 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Nyáron jólesik egy hideg sör,de nem szeretem. A haverokkal néha jó sörözni,de nem szeretem. Van,amikor tequilázunk,mert egy közösségben jó a buli alkalmával lerántani 1-2 rövidet,de nem szeretem. Egy jó ebéd után jólesik egy pohár finom zamatos bor,de nem szeretem.
Amit szeretek,azok inkább a koktélok,krémlikõrök.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
De szeretem az ínyenc piákat is, ide tartoznak a drágább borok, konyakok, komolyabb pezsgõk és wishkeyk, amiket persze tisztán.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#pias>#pias>
Nincs jó válasz a lehetõségek között.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha iszok is ritkán, akkor is sör vagy whiskey...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kóstoltam már pálinkát meg ilyen szarokat de soha többé. Max sör.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
esti filmezés mellé néha bor sajttal.
ha buli van akkor rövid. tequilla.whiskey.jäger
vodka semmilyen korulmenyek kozott.
u dont have to listen anybody else but me
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿