Nem vagyok drogos, de néha előfordul hogy iszom vagy elszívok egy jóféle cigit. Sok mindenre rá lehet szokni, de én ezzel úgy vagyok hogy akarat kérdése az egész. Lehet kifogok próbálni még 1-2 dolgot, nem tervezem, de kitudja.
A kendert meg rengetegen szidják, csak még eddig nem sikerült megértenem mért. 1-1,5 éve valami hülye betegség jött rám, amiben régebben is szenvedtem. Mindig szomorú voltam (tiszta emó), szinte sosem mentem sehova (pedig én aztán szeretek csavarogni), és erre szinte semmi okom nem volt (ezen az éven lenne, de most jól érzem magam). Aztán egyszer csak lecsábítottak a barátaim hogy lesz egy kis mókás este. Utána mintha kicseréltek volna, összeszedtem magam és azóta pozitívabban kezelek minden helyzetet, szebbnek látom a világot, sok részletet észreveszek és mintha kreatívabb is lennék azóta (egy csöppet hülyén hangzik ez az egész:D).
Mostanában inkább sportolni akarok, hogy levezessen a felesleges feszültséget... csütörtökön megyek is thai box-ra.
Na a lényeg az hogy mindent lehet csak ésszel. Keményebb drogokról nem nagyon alkotok véleményt, mert még nem igazán próbáltam őket, de szerintem ott is működne ez az akarat dolog. Ismerek olyan embert aki kipróbált már mindent, de azt mondja neki nem kell más max fű vagy alkohol.... és nem függő.