A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerre vettem meg régen az összeset kb, aztán vagy kétszer játszottam vele és felbasztam a szekrény tetejére
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De ha oda jutok szállítás/logisztikai téren szeretnék dolgozni azon belül kamionsofõr😛
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
focis kártyáim vannak, kell? ^^
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
bizniszelunk?<#idiota>#idiota>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Üzletelek ezerrel 😄
+ Hivatalosan Informatika szóva
Kereskedelem + informatika / telekommunikáció -ra szavaztam
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
amugy valszeg marketing irányba megyek
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
mivel grafikus leszek így ezeket fedem le : )
u dont have to listen anybody else but me
informatika, azon belül valamilyen hálózati szakember... talán.
de elvégzek majd valamilyen vállalatvezetõit is, hogy vezetõi rétegbe kerüljek. Bár ahhoz talán elég az is hogy kidolgozzam a lelkemet/jó segget nyaljak.
OR
Bejön a tõzsdézés, és abból élek majd. 😊))
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
villamosmérnök az egyértelmû
Spread De Love!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ