igazából, aki nem próbálta, azt nem ítélheti meg, hogy jó-e vagy sem. Persze, belegondolsz milyen dugni a barátnőddel, levonod belőle az érzelmeket, a szex utáni beszélgetést, és megkapod. Szvsz szar, első aktusnak fiúknál tökéletes, kicsit piásan, de amint egyszer próbált valaki "szeretkezni", és nem "dugni", az utána az utóbbi nem fog annyira vágyni. Szerintem. Megint csak szerintem, s bár szerencsére mindkettő megadatott az életben (de sokba is került baszki), nekem előbbi jött de. De ismerek embert, akit ez nem érdekel, neki a vad szeretkezések jönnek be félig ismeretlen lányokkal, új partnerekkel. Ezt sem lehet elítélni, nem vagyunk egyformák. És ha a srác megteheti, csajok miért ne tehetnék?
Azt meg azért jó lenne tisztázni magában mindenkinek, hogy az egy éjszakás kaland KIPRÓBÁLÁSA nem jelent teljes erkölcsi romlottságot. Az ember kíváncsi lélek, próbálkozik. Egyszer a tescoban megettem egy sajtos kiflit, isten látja lelkem, nem lopni akartam (mondjuk nem fizettem ki), de ettől mégsem lettem tolvaj, betörő. Kipróbáltam, és azóta a keménysrác-péniszem jóval nagyobb, mert 56 forintjából kiettem a tescot.