A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Nem, csak a tudás számít.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ChuckyHUN
Megsúgom, hogy figyeljétek meg, míg több chipped bvan bátrabb vagy, jobban nyomod, aztán tegyük fel belefutsz egy nagy emelésbe, bukod, onnantól nem lesz semmi jó lapod SE, illetve semmit sem játszol meg.
Régóta pókerezek, de keveset. Nagyon fontos a tudás, tapasztalat, de a szerencsére is szükség van...
Egyáltalán mi a szerencse? ez a kérdés 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.36 26.28%

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

RIZLA
d

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Narxxis
A szerencsejáték nem való iskolába!<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

N o N a m e
Mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe.
N o N a m e
Minden nap pókerezek a suliban (pénzbe), a tanárok már vagy 16 pakli kártyát szedtek össze, már igazgatói ügy is volt belõle de nem akarjuk abbahagyni. Eddig összességében több pénzem van mint amennyivel beszáltam.

szerencse 51%, tudás 49%
csak hogy tudjak melyikre szavazni, de akkor már inkább a szerencse, mit a tudás.
pl. eléggé necces valamit is nyerni, ha 10 körön át egy kibaszott pár ha lejön.
Valamikor meg minden harmadik körben fullom van és minden másodikban színem, szóval...
ezek csak érvek voltak a szerencsejáték mivolta mellett, a taktikázás is szinte ennyire számít persze.
Bár, ha figyelembe vesszük, hogy a pókerben még a taktikának is a szerencse a legfontosabb alapköve, azaz vagy beeszi a másik a jó blöfföt, vagy nem, vagy át tudsz verni valakit, vagy nem... a jó döntést sokszor ráérzésre hozzák meg, gyakran a lent lévõ lapok alapján nem igazán lehet biztosra megállapítani, hogy a másik blöfföl-e vagy sem...
Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dzsini
egyéb: nincs olyan, hogy "a póker" - ez rengeteg különféle játék gyûjtõneve, amelyek között van, ahol a szerencse, és van, ahol a taktika(tudás) és a pszichológia van túlsúlyban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rockynhooo
Amúgy nagy tétben nem szeretek játszani... haverokkal úgy jó 5-6an ,hogy 300 forintos beszáló , esetleg ha lennénk többen akkor 2 asztal és utána egy döntõ 😊 a nyereményt meg ugyis elisszuk xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
na jah... 😄 ebbe rengetegszer volt részem.. 😄 tapasztaltabb emberek ellen jobb játszani... anno játszottam lányokkal... végig csekkelgettek egy kört meg mondtam egy nagy emelést, és csak röhögtek rajta és semmire adják aztá riverre johogy lejön nekik valammi xd

poppe
szted mi számít inkább a pókerben?
hangzana a helyes kérdés
(inkább a tudás, tapasztalat)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
a kártya hogy a f@szomba ne lenne szerencsejáték?! <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

DJKonya
Nem tudom, nem érdekel a póker.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

CopyKing92
Blöffölni tudni kell azért pókerben. 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

DJ Skyline
Nem tudom, nem érdekel a póker.

Casillas
rövid távon mindenképp szerencsejáték, de idõvel azért tudással lehet csökkenteni a szerencse szerepét valamelyest
(feltéve, hogy nem kezdõk ellen játszol, mert olyankor hiába vagy jó, az ellenfél leszarja hogy mit csinálsz, és persze NYILVÁN lejön neki riverre a nyerõ lap)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

erre tettem a voksom: Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.
Molnibalage
Ha folyamatosan szar lapokat kapsz, akkor egy ideig belefér, hogy eldobod. Tehetséges játékos számára bénákkal szemben meg ilyen szinte nics is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Carlos
A prók kábé 70-30 körülre teszik a tudást a szerencsével szemben.
Tudásnak számít az is, hogy látod, az ellenfeled hogyan reagál, hogyan emel, mikor, mivel. És akkor még ott van a pozíció szerepe, a tétek méretezése, a banki esély, a flop elõtti emelés, azis fontos, hogy mennyi zsetonja van az ellenfelünknek, fontos figyelni, hogy mennyire elõrehaladott a játék, hanyadik pozíciótól vannak a díjazottak, stb.
Csupa finomság.

Þór vígi þessi rúnar

NEOreg3
ha folyamatosan szar lapokat kapsz, akkor nem igazán van esélyed, így nagyon fontos a szerencse

ám még a jó lapok sem garantálják a gyõzelmet; ha nincs megfelelõ tudásod, akkor nem fogod tudni, hogy mikor mennyit kockáztass, vagy mikor szállj ki, lényegében valószínûségszámítás az egész

szóval kb egyforma arányban kell mindkettõ, de azért a szerencsét kicsit fontosabbnak érzem (55%-45%)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rockynhooo
60 szerencse 40 tudás szerintem. elég sokat játszok, de volt már rengetegszer ,hogy semmim sem volt és úgy dobattam a többiek lapját, de volt olyan is ,hogy bementem all in-re két párral amivel sehol se lettem volna és mire lejött az utolsó kép lap fullom lett és utolso helyrõl megnyertem szerencsével 😄

Carlos
Ehhh...és ezt ki mondta?
Mert a nagy pókeresek nem ezt mondják.

Nézd meg plö Doyle Brunson-t vagy Phil Hellmuth-ot. Hányszor nyertek WSOP-t. Szerencse??? 😊

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
a nagy pókeresek 60-40,et mondanak. 60% mázli és 40% tudás.

u dont have to listen anybody else but me

Carlos
Pontosítani kéne a kérdést!
Melyik póker? Stud, Draw, Hold'em, Omaha?

Amúgy szerintem a draw-n kívül:
Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.

Þór vígi þessi rúnar

Simaji
Mindkettõ fontos de a szerencsének van nagyobb szerepe.

Attól függ, hogy milyen lapokat kapsz. Persze, azért aki nagyon jól tud blöffölni annak mind1, hogy milyen lapjai vannak. 😊

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

bogyoka

Eléggé szerencsejáték, fõleg ha pénzben megy.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

A szabályokkal, és néhány alappal tisztában vagyok, de sosem játszottam még. Csalni viszont tudok a lapokkal, ha kell 😄
Amúgy a 4-esre nyomtam

Dick Riddick
És ne felejtsük ki a megfelelõ anyagi hátteret sem, legyen az tíz centes verseny vagy WSOP fõverseny. A nyugodt játék alapja.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Vannak emberek,akik nagyon tudnak...és mellé szerencsés kezûek is...ha ez a kettõ együtt van...akkor lehet azért nagy lóvét is szakítani.

Dick Riddick
Egy profi pókeres szerint nyolcvan százalék szerencse, húsz százalék tudás. Õ a húsz százalék kétharmadában hoz jó döntéseket.
Bárhogyan is nézzük, ez szerencsejáték. Kõkeményen.
Ha valaki ebbõl pénzt szeretne látni, akkor nem elég csak a szerencsére hagyatkozni. Sõt sokszor még az sem elég ha jól felkészült. A pókerben mindig lehet újat tanulni (és kell is).

Mindkettõ fontos. 30% tudás 70% szerencse. Korda mondhat amit akar meg a többi celeb pokerguru. Jó lapjárás kell ahoz meg szerencse.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Picar77

()() (^^)

Molnibalage
Nem pókerezem, de az alapokkal tisztában vagyok. Kell szerencse is, de akkor miér van az, hogy nagyjából mindig ugyanazok ülnek az világbajnokságon az asztalnál? Mindig õk a szerencsések Las Vegasban?
Ez filmidézet volt. :

A lényeg primitíven, ha vesztesz akkor 1 dollárt bukj, ha nyersz akkor 1,10-et nyerj (vagy többet nyerj), ha a kettõ azonos arányban fordul elõ akkor nyeregben vagy. Ennyi. Leírni egyszerû, megcsinálni nehezebb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MR ME
mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb szerepe van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

N1ggA
Egyéb. A póker rövidtávon a szerencsejáték, mert sok függ attól, hogy milyen lapot kapsz vagy mi jön az asztalra, milyen állapotban vagy, kik az ellenfelek, ilyesmi, de hosszútávon egyértelmûen tudás, mert megtanulod azt, hogy ha vesztesz inkább kevesebbet bukjál, ha nyersz akkor meg minél többet.

Spread De Love!

Mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe

sb1
Mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Dick Riddick
Ennek a fordítottja igaz.

Dick Riddick
Fõleg a versenyek végjátékában.

Nem tudom, nem érdekel és nem is értem a pókert.

kas123
Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.

70% tudás 30% szerencse

89
Viasaton meg Comedyn a sorozatok, hírekért Hírtv, Echotv, közszolgálatin esténként jó filmek szoktak menni...
Ismeretterjesztõket régen néztem, de ma már mindent tudok <#beka2> (kezdenek unalmasak lenni a mûsorok)
retekklubbon meg tv2-õn mi a szart lehet nézni???<#wilting>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

NeverwinterKING
rtl klub: heti hetes, showder klub
sport adó: Manchester United meccseket

\"You are fucking crazy people!\"

LordVenom
Sorrendben:
RTL Klub
Ismeretterjesztõ csatornák
Zenei csatornák

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...