A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Régóta pókerezek, de keveset. Nagyon fontos a tudás, tapasztalat, de a szerencsére is szükség van...
Egyáltalán mi a szerencse? ez a kérdés 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
csak hogy tudjak melyikre szavazni, de akkor már inkább a szerencse, mit a tudás.
pl. eléggé necces valamit is nyerni, ha 10 körön át egy kibaszott pár ha lejön.
Valamikor meg minden harmadik körben fullom van és minden másodikban színem, szóval...
ezek csak érvek voltak a szerencsejáték mivolta mellett, a taktikázás is szinte ennyire számít persze.
Bár, ha figyelembe vesszük, hogy a pókerben még a taktikának is a szerencse a legfontosabb alapköve, azaz vagy beeszi a másik a jó blöfföt, vagy nem, vagy át tudsz verni valakit, vagy nem... a jó döntést sokszor ráérzésre hozzák meg, gyakran a lent lévõ lapok alapján nem igazán lehet biztosra megállapítani, hogy a másik blöfföl-e vagy sem...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
hangzana a helyes kérdés
(inkább a tudás, tapasztalat)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
(feltéve, hogy nem kezdõk ellen játszol, mert olyankor hiába vagy jó, az ellenfél leszarja hogy mit csinálsz, és persze NYILVÁN lejön neki riverre a nyerõ lap)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tudásnak számít az is, hogy látod, az ellenfeled hogyan reagál, hogyan emel, mikor, mivel. És akkor még ott van a pozíció szerepe, a tétek méretezése, a banki esély, a flop elõtti emelés, azis fontos, hogy mennyi zsetonja van az ellenfelünknek, fontos figyelni, hogy mennyire elõrehaladott a játék, hanyadik pozíciótól vannak a díjazottak, stb.
Csupa finomság.
Þór vígi þessi rúnar
ám még a jó lapok sem garantálják a gyõzelmet; ha nincs megfelelõ tudásod, akkor nem fogod tudni, hogy mikor mennyit kockáztass, vagy mikor szállj ki, lényegében valószínûségszámítás az egész
szóval kb egyforma arányban kell mindkettõ, de azért a szerencsét kicsit fontosabbnak érzem (55%-45%)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mert a nagy pókeresek nem ezt mondják.
Nézd meg plö Doyle Brunson-t vagy Phil Hellmuth-ot. Hányszor nyertek WSOP-t. Szerencse??? 😊
Þór vígi þessi rúnar
u dont have to listen anybody else but me
Melyik póker? Stud, Draw, Hold'em, Omaha?
Amúgy szerintem a draw-n kívül:
Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.
Þór vígi þessi rúnar
Attól függ, hogy milyen lapokat kapsz. Persze, azért aki nagyon jól tud blöffölni annak mind1, hogy milyen lapjai vannak. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Eléggé szerencsejáték, fõleg ha pénzben megy.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Amúgy a 4-esre nyomtam
\"Heroes never die. They just reload.\"
Bárhogyan is nézzük, ez szerencsejáték. Kõkeményen.
Ha valaki ebbõl pénzt szeretne látni, akkor nem elég csak a szerencsére hagyatkozni. Sõt sokszor még az sem elég ha jól felkészült. A pókerben mindig lehet újat tanulni (és kell is).
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez filmidézet volt. :
A lényeg primitíven, ha vesztesz akkor 1 dollárt bukj, ha nyersz akkor 1,10-et nyerj (vagy többet nyerj), ha a kettõ azonos arányban fordul elõ akkor nyeregben vagy. Ennyi. Leírni egyszerû, megcsinálni nehezebb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spread De Love!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Fõleg a versenyek végjátékában.
Ismeretterjesztõket régen néztem, de ma már mindent tudok <#beka2>#beka2> (kezdenek unalmasak lenni a mûsorok)
retekklubbon meg tv2-õn mi a szart lehet nézni???<#wilting>#wilting>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
sport adó: Manchester United meccseket
\"You are fucking crazy people!\"